Росія готує загони для нових штурмів на Таврійському напрямку

15 листопада 2023, 07:59
201
Такою тактикою росіяни намагаються ускладнити роботу нашим засобам ураження.
Росія готує загони для нових штурмів на Таврійському напрямку
Росія готує нові штурми на Таврійському напрямку / колаж: Главред, фото: Комадування Об'єднаних Сил ЗСУ, 53 окрема механізована бригада

Речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун заявив, що країна-агресорка Росія готує загони "Шторм Z" та новомобілізованих для нових штурмів на Таврійському напрямку.

Полковник ЗСУ в телемарафоні "Єдині новини" розповів, що українські війська знищили багато російської техніки, тому командування РФ намагається штурмувати відносно невеликими піхотними групами. З його слів, такою тактикою ворог намагається ускладнити роботу нашим засобам ураження.

"Це в основному мотострільці, але також багато новомобілізованих. Також фіксуються заведення і підготовка до штурмів загонів "Шторм Z". З Росії ворог також намагається перекинути для поповнення втрат якісь сили, це переважно не навчені поки ще люди, які не воювали" - сказав Штупун.

відео дня

Ситуація на фронті: що відомо

Нагадаємо, що у окупантів втрати під Авдіївкою більші, ніж у Бахмуті. Росія вже втрачає під Авдіївкою і солдатів, і техніку швидше та масштабніше, ніж, зокрема, під Бахмутом. Витримувати цей їхній натиск надзвичайно складно.

Топ-генерал ЗСУ розкрив деталі операцій на півдні. Сили оборони Украни продовжують операції на лівобережжі Херсонщини. За словами генерала Марченка, в планах Генштабу звільнення Кунсбурської коси.

В ЗСУ повідомили про розгром противника під Авдіївкою. Ворог змінив тактику наступу на Авдіївку, якщо раніше ворог використовував великі колони бронетехніки і піхоти для противу фронту.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти