Ракета - точно в кабінет: ЗМІ про удар по офіцерах РФ, які командують наступом на Авдіївку

29 січня 2024, 20:40оновлено 29 січня, 21:36
1937
Російська ППО замість збиття ракет "відпрацювала" по мирних мешканцях, зізнаються в пропагандистських колах.
Ракета - точно в кабінет: ЗМІ про удар по офіцерах РФ, які командують наступом на Авдіївку
Нарада була присвячена наступальній операції на Авдіївку / Колаж Главреда. Фото: Телеграм "Типовий Донецьк"

Під час удару по місцю скупчення загарбників у Донецьку 29 січня загинули 24 військових РФ, семеро з них - офіцери, пише з посиланням на "джерела в Генштабі" наближений до російського військового командування Телеграм-канал "Кремлівська табакерка".

Загалом по двох цілях відпрацювали близько 8-10 ракет. Стверджується, що частину ракет вдалося перехопити системами РЕБ, решта повітряних цілей вдарила по офіцерах РФ, коли ті були на нараді, і по місцю розташування військових РФ у районі палацу спорту "Дружба".

Нарада, яка перервав ракетний удар, була присвячена наступальній операції на Авдіївку, скаржаться російські пропагандисти.

відео дня

Загалом на нараду зігнали 11 офіцерів. Оскільки "заради конспірації" ті зібралися в одному з "нежитлових приміщень", російські військові підозрюють, що їх "хтось здав".

"Загинулисемероофіцерів, ще троє поранені, один дивом уцілів. Обговорювали, наскільки я знаю, що робити з Авдіївкою", - цитують пропагандисти одного з російських військових, який перебував у місті.

Також нібито загинули військові, які перебували на своєму місці розташування. Там були свіжі резерви, які нещодавно підтягнули в місто. Загальна кількість загиблих, включно з офіцерами -24людини. Ще майже 30 поранено, пише провоєнний канал.

Ракета - точно в кабінет: ЗМІ про удар по офіцерах РФ, які командують наступом на Авдіївку

Дивацтва в роботі ППО

Росіяни підозрюють, що до атаки могли бути причетні їхні ж військові з ППО - нібито роботу РЕБ могли "зімітувати".

Крім того повідомляється, що через роботу російської ППО посеред міста постраждали мирні мешканці - загинули щонайменше троє людей.

"Активно працювали РЕБи. Незрозуміло, щоправда, була це справжня робота чи імітація. Одна ракета прилетіла точно в кабінет, де була нарада офіцерів, дві впали поруч із будівлею. Плюс незрозуміло, чому ракети збивали просто над вулицями міста. У підсумку від падіння уламків загинули щонайменше троє мирних мешканців. При цьому в районі "Дружби" прилетіло кілька ракет, їх ніхто не збив. Хоча загалом збивали активно", - розповіло джерело пропагандистів.

Усіх бійців ППО, які відбивали атаку на окупантів, було нібито викликано до командирів на розмову. Двоє не прийшли і безслідно зникли, їх зараз шукають, оскільки, "найімовірніше, вони зрадники".

Удар по окупантах у Донецьку

За місцем розташування російських окупантів у Донецьку вдень 29 січня було завдано удару . Місцеві колаборанти вже розповсюджують казки, що на об'єкті були цивільні, тоді як російські пропагандисти підтверджують удар по топ-окупантах.

Український журналіст Денис Казанський звернув увагу на кілька кадрів пропагандистського сюжету з місця події, на яких можна чітко розгледіти розкидані внаслідок прильоту тіла у російській військовій екіпіровці.

Також біля палацу помітили машини на російських військових номерах.

Саму ситуацію в пропагандистських колах уже називають "трагедією", оскільки серед двохсотих є офіцери, які командували наступом ЗС РФ на Авдіївку

"Унаслідок удару по Калінінському району міста загинуло понад 20 наших військових. Серед них - офіцери, які командують наступом на Авдіївку", - скаржаться російські пропагандисти.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти