Прорвали кордон із мінними полями: у ЗСУ розкрили деталі штурму на Курщині

23 вересня 2024, 18:24
206
Силами бійців 49-ої інженерно-штурмової бригади було прорвано кордон у Курській області.
Скріншот
ЗСУ прорвали кордон на Курщині / Колаж: Главред, Фото: скріншот

Під час штурму в Курській області українські військові інженери проробляли проходи в мінних полях і загородженнях на кордоні.

Про це йдеться в повідомленні командування Сил підтримки Збройних сил України. При цьому також опубліковано відповідне відео.

Уточнюється, що силами бійців 49-ої інженерно-штурмової бригади вдруге за місяць було прорвано кордон Росії.

відео дня

Крім того, у командуванні Сил підтримки ЗСУ зазначили, що бойові інженери проробили проходи в мінних полях і загородженнях ворога на Курщині та забезпечили прохід у наступ підрозділів Сил оборони України вглиб російської території.

Дивіться відео - ЗСУ прорвали кордон РФ із мінними полями:

Що відомо про операцію ЗСУ в Курській області?

Операція ЗСУ в Курській області - військові заходи України, спрямовані на вирішення питань безпеки своєї країни на території агресора Росії.

Українські військові 6 серпня перетнули українсько-російський кордон і почали бойові дії в Курській області. Встановлено контроль над понад 82 населеними пунктами. Прорив углиб російської території - понад 35 кілометрів.

Можливими цілями ЗСУ називають відтягування російських військ із фронту в Україні та примус Росії до справедливого миру.

Бої тривають. Українська армія просувається вперед.

Раніше повідомлялося про те, що морпіхи ЗСУ зачистили позиції росіян у Курській області. Вдалими діями відзначилися бійці 501-го окремого батальйону морської піхоти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські сили просунулися на двох напрямках у Курській області. На Курському напрямку у ЗСУ є позитивні новини, розповів український офіцер.

Як повідомлялося раніше, ЗСУ виходять на новий рубіж у Курській області. Російські війська, фактично, потрапили в новий "котел" на території Курської області.

Screenshot
/ Главред

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти