Прессекретар Путіна відвідав печеру в Криму

5 квітня 2021, 18:17
Спікер Кремля Дмитро Пєсков відпочиває в анексованому Росією Криму.
Пісок
Пєсков приїхав на відпочинок до Криму / УНІАН

Дружина прессекретаря президента Росії Дмитра Пєскова, російська фігуристка українського походження Тетяна Навка опублікувала в Instagram фото, зроблені під час відпочинку в анексованому Криму.

На знімку Навка позує разом з Пєсковим і дочкою.

"Крим і без міста-печери? Неможливо! Відвідали найпопулярніший у кінематографістів Ескі–кермен", - підписала вона знімки.

Коментуючи свій зовнішній вигляд, Навка підкреслила, що причиною її уявного кругленького живота стала сумка.

"Під курткою сумка, а не те, що ви подумали. На жаль", - резюмувала вона.

Прессекретар Путіна відвідав печеру в Криму

читайте такожПєсков прокоментував слова Путіна про підтримку Росією Донбасу

Напередодні Пєсков заявив, що референдум 2014 року в Криму був законним з точки зору міжнародного права і законодавства України, яке діяло в той момент на території півострова.

За словами Пєскова, у Криму був нібито "особливий статус".

Варто відзначити, що згідно з українським законодавством, для відвідування Криму необхідно отримати схвалення в компетентних органах України.

Повернення Криму до складу України - про що раніше повідомляв Главред:

  • Президент України Володимир Зеленський 26 лютого підписав указ, що передбачає запуск процесу звільнення Криму. Також він доручив Кабміну розробити заходи, спрямовані на запуск Кримської платформи.
  • Саміт в рамках Кримської платформи повинен пройти 23 серпня в Києві. За словами заступника голови МЗС Еміне Джепарової, за підсумками переговорів повинна бути підписана Кримська Хартія, в якій зафіксують проблемні моменти з питань півострова.
  • Заступник міністра з питань окупованих територій Ігор Яременко 10 березня заявив, що перед стартом Кримської платформи будуть прийняті закони, що регулюють правовий статус кримчан.
  • Рада національної безпеки і оборони 11 березня затвердила Стратегію деокупації та реінтеграції Криму. Як заявив Секретар РНБО Олексій Данилов, документ буде перебувати в загальному доступі, також його переведуть на англійську мову і відправлять союзникам України.

Анексія Криму

У березні 2014 року в Криму під дулами російських військових пройшов так званий "референдум" про статус півострова, більшість жителів нібито висловилися за приєднання до РФ. Пізніше Росія анексувала Крим. В Україні влада визнали 20 лютого 2014 року датою початку захоплення півострова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти