Під Мелітополем вчинив самогубство колаборант-"начальник поліції" - ЗМІ

27 серпня 2022, 17:33
За непідтвердженими даними, колаборант Андрій Рижков, який був "головою відділення поліції" в окупованій Михайлівці, скоїв суїцид.
Рижков, коллаборант
Під Мелітополем вчинив самогубство колаборант - "начальник поліції" - ЗМІ / колаж фото "Шукач" / скріншот з відео

Жителі тимчасового окупованого населеного пункту Михайлівка (Запорізька область) повідомляють, що коллаборант Андрій Рижков - глава так званої "народної поліції" ‒ вчинив самогубство. Про це повідомляє місцевий портал "Ріа-М".

"Сьогодні стало відомо, що Андрій Рижков, тимчасово виконуючий обов'язки орківського відділу поліції в Михайлівці був знайдений мертвим. Нібито чоловік повісився. Чи так це, або йому "допомогли" - на даний момент невідомо. До речі, повісився колаборант саме в день похорону підірваного зрадника сушка. Мабуть, розумів зрадник-поліцай, яку долю йому приготували окупанти за те, що допомагав встановлювати вибухівку під машиною гауляйтера, який відправився на концерт Кобзона", ‒ кажуть журналісти.

Рижков
Андрій Рижков / скріншот з відео

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Запорізькій області в результаті підриву автомобіля ліквідовано гауляйтера Михайлівки Івана сушка.

За попередньою інформацією, Сушко був поранений, в критичному стані його доставили в лікарню, де він і помер.

До того повідомлялося про те, що в тимчасово окупованому російськими агресорами місті Маріуполь (Донецька область) невідомі партизани здійснили спробу замаху на життя гауляйтера і посіпака окупантів Костянтина Іващенка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти