Піску в Ялті немає: у Держдумі Зеленського "вивели на чисту воду"

1 січня 2021, 13:01
Руслан Бальбек вважає, що президент України не зможе нічого написати на Ялтинському піску, тому що пляжі там галькові.
Ялта, галька, пляж
У РФ заявили, що пляжі в Ялті галькові, а не піщані / Фото pixaby

Депутат російської Держдуми від Криму Руслан Бальбек вважає, що у президента Володимира Зеленського не вийде написати на ялтинському піску, що Крим - це Україна. Мовляв, піску там немає, є лише галька. Так Бальбек відреагував на новорічне звернення Зеленського.

"Зеленський вчора збирався якісь послання на піску в Ялті малювати, та ось тільки в Ялті піску немає - нема на чому українському президенту буде гасла писати. Ось вона - чергова брехня", - заявив депутат Держдуми, передає РИА Новости.

Бальбек додав, що з моменту так званого приєднання Криму до Росії (насправді анексії півострова) київська влада "страждає на хворобу брехливих обіцянок". Як приклад він навів обіцянку екс-президента України Петра Порошенка провести парад у Севастополі.

За його словами, вже ніхто в світі не вірить, що у Росії можна забрати Крим, і лише президент Зеленський "вважає себе розумнішим за всю планету".

"Навіть пісок в Ялті знайшов, якого там зроду не було, адже на південному березі Криму всі пляжі - галькові", - додав депутат.

Також Бальбек назвав чинну українську владу "сектою", в якій змінюються духовні лідери, а мантри при цьому залишаються колишні.

Анексія Криму

У березні 2014 року в Криму під дулами російських військових пройшов так званий "референдум" про статус півострова, більшість жителів нібито висловилися за приєднання до РФ. Пізніше Росія анексувала Крим. В Україні влада визнала 20 лютого 2014 року датою початку захоплення півострова.

читайте такожНоворічне звернення Зеленського: як відреагували українці

Новорічне звернення Зеленського 2021:

  • Увечері 31 грудня 2020 року президент України Володимир Зеленський привітав українців з новим 2021 роком. Він побажав їм бути здоровими і щасливими.
  • Також президент в ході свого привітання звернувся до жителів анексованого Криму і окупованого Донбасу і закликав їх перевести годинник назад.
  • Президент зазначив, що хоче сказати в центрі Донецька, що мир в Україні настав, а також написати "Крим – це Україна" не в Інтернеті, а на піску на пляжі в Ялті - на українському піску українського пляжу української Ялти".
  • В Росії новорічне звернення Зеленського викликало бурю емоцій. Зокрема, член комітету Ради Федерації з міжнародних справ Сергій Цеков назвав українського президента "наївним", а голова комітету парламенту Криму з туризму, курортів і спорту Олексій Черняк - "казкарем".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти