"Паркетні генерали зрадили": експерт розповів про нові плани Путіна

17 червня 2023, 10:22
Відкрито покарати власних ставленників Путін собі дозволити не може, бо це може викликати антипутінську реакцію серед генералітету.
Путин, российские генералы
Путін задумав чистку серед російських генералів / Колаж скріншот, mil.ru

Президент країни-агресора Володимир Путін може вдатися до чисток у генералітеті Росії. Про це Главреду розповів екс-заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука. За його словами, Путін хоче якщо не знищити, то завдати удару по власному нефаховому і наскрізь корумпованому генералітету.

"Я не виключаю, що в тому випадку, коли наші Збройні сили почнуть розвивати успіхи по звільненню української землі, це може бути сигналом для росіян, що народний герой з німбом на голові правий, паркетні генерали зрадили Росію, і їх треба кого розстріляти, кого у штрафбат. Приблизно за таким сценарієм і готується діяти російська влада", - говорить Тука.

За його словами, відкрито покарати власних ставленників Путін собі дозволити не може, бо це може викликати антипутінську реакцію серед генералітету.

відео дня

Як повідомляв Главред, за словами політичного філософа, викладача Карлового університету в Празі, керівника Інституту вільної Росії Олександра Морозова, для російського диктатора Володимира Путіна минулорічні поразки у війні проти України стали важким ударом.

Хто такий Георгій Тука

Георгій Борисович Тука (народився 24 листопада 1963, Київ) – український державний і громадський діяч. Керівник і засновник волонтерської групи "Народний тил". Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (22 липня 2015 – 29 квітня 2016), пише Вікіпедія.

Він уже зрозумів свої помилки, але визнати їх публічно не може. Зараз глава Кремля перебуває у жалюгідному стані, він пустив війну проти України на самоплив.

Також генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вважає, що рано робити висновки про те, чи стане контрнаступ українських військових поворотним у війні країни-агресорки Росії проти України. Проте ЗСУ все більше просуваються вперед, а це може показати російському диктатору Володимиру Путіну, що він не зможе перемогти у війні.

Війна в Україні - інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти