Падають ногами вгору і чекають кулі від ЗСУ: українці розповіли про дурість окупантів у Херсоні

25 червня 2022, 18:46
Як каже Владислав Назаров, речник ОК "Південь" української армії, окупанти дуже налякані втратами керівного та рядового складу. Чому і роблять дурниці.
Калашников, окупанти
Українські воїни розповіли про нову дурість окупантів у Херсоні / ua.depositphotos.com

Російські окупанти в тимчасово захопленому ними Херсоні дуже деморалізовані і постійно придумують способи обґрунтованого повернення в Росію ‒ один дурніший іншого. Про це розповів Владислав Назаров - офіційний спікер Оперативного командування "Південь".

"Вибиті з укріплених позицій окупанти не поспішають створювати нові рубежі оборони. Вони риють не окопи, а поглиблення до півметра, укладаються у них на спину, підіймають ноги, і чекають легкого поранення. Налякані втратами керівного і рядового складу, розгублені відсутністю перспектив, намагаються евакуюватися з Херсона пораненими", - сказав він.

читайте також"3 мільйони - це за поранення": рідні окупантів рахують, скільки їм заплатять за смерть ще живих військових

відео дня

Нагадаємо, раніше була інформація про те, що армія окупантів зазнала величезних втрат на півдні в після контратаки української армії. Відповідно, російські агресори змушені були відступити і їм довелося зайняти оборону на дуже невигідних рубежах в районі села Костромка.

Крім того, стало відомо, що в тилу окупантів на Херсонщині українці підстерегли в засідку і знищили Російський КамАЗ-Тайфун, в якому було повно росіян.

Інші новини:

Дивіться онлайн новини Херсона

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти