Відвели танки від українського кордону на тисячу кілометрів - заява російського Міноборони

18 лютого 2022, 09:45оновлено 18 лютого 2022, 11:24
Однак, в Міноборони РФ кажуть, що військові навчання Росії і Білорусі "Союзна рішучість-2022" триватимуть ще дві доби - до 20 лютого включно.
Відвели танки від українського кордону на тисячу кілометрів - заява російського Міноборони
Російський танк / Міноборони РФ

Війська Західного військового округу повертаються в місця постійної дислокації відразу після закінчення маневрів. Про це повідомляє агентство РИА Новости представники Міноборони.

"Черговий військовий ешелон з особовим складом і військовою технікою підрозділів танкової армії Західного військового округу висунувся в пункт постійної дислокації в Нижегородській області після завершення планових навчань", - сказали чиновники.

Крім того, російські військові стверджують:

відео дня
  • танки та іншу важку бойову техніку доставлять залізницею (шлях скласти приблизно тисячу кілометрів);
  • після прибуття в частині постійної дислокації військовослужбовці проведуть технічне обслуговування машин і підготують їх до подальшого обслуговування.

Крім того, в Міноборони РФ кажуть, що військові навчання Росії і Білорусі "Союзна рішучість-2022" триватимуть до 20 лютого включно.

читайте також"Коли відведуть війська - це побачать всі": Зеленський відповів на заяву РФ про відвід

Можливе вторгнення Росії в Україну

  • 12 лютого видання Spiegel повідомило з посиланням на дані ЦРУ і американських військових, що напад Росії на Україну може статися 16 лютого.
  • У Кремлі з іронією поставилися до інформації ЗМІ про можливе вторгнення Росії в Україну о третій годині ночі середи, 16 лютого. Прессекретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков запропонував українцям "поставити будильники і самим переконатися".
  • 15 лютого президент США Джо Байден виступив з терміновою заявою через агресію Росії. За його словами, біля кордонів України знаходяться близько 150 тис. військ у Росії та Білорусі. Загроза вторгнення зберігається. При цьому США готові рішуче реагувати на вторгнення в Україну. Байден додав, що якщо буде атака РФ, США введуть негайні санкції. Північний потік-2 не буде запущений.
  • Представники пресслужби Білого дому розповіли про те, що, незважаючи на заяви Міноборони РФ про відведення військ від кордонів України, Кремль збільшив кількість свого армійського контингенту у прикордонній зоні на 7 тисяч осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти