Відкрили вогонь на ураження: диверсанти РФ вночі штурмували кордон у Чернігівській області

1 серпня 2023, 10:47
За словами Наєва, чотири озброєні особи були помічені прикордонниками 2-ї прикордонної застави за допомогою тепловізорів.
Наєв, ВСУ
Наєв розповів про проникнення ДРГ / Колаж Главред, фото t.me/KOS_ZSU

Вночі, 1 серпня, російські диверсанти намагалися перетнути кордон в Чернігівської області. Як повідомив командувач Об'єднаними Силами ЗСУ Сергій Наєв, українські прикордонники відкрили по них вогонь і змусили відійти назад.

"Минулої ночі на північному напрямку, в межах Чернігівської області, припинено спробу перетину державного кордону України диверсійною розвідувальною групою противника", - написав він у Telegram.

За словами Наєва, чотири озброєні особи були помічені прикордонниками 2-ї прикордонної застави за допомогою тепловізорів. За рішенням старшого спостережного поста по ворогу був відкритий вогонь на поразку, що змусило його відійти назад.

відео дня

"За сигналом тривоги до місця події висунулися резерви зі складу прикордонного загону та Збройних Сил України", - інформував командувач.

Він підкреслив, що "ворог в черговий раз зазнав втрат і не досяг поставленої мети".

Ситуація на кордоні

Нагадаємо, що до Білорусі перекинули найманців ПВК Вагнера. У Держприкордонслужбі заявили, що в Білорусі почали спостерігатися окремі групи представників з приватних військових кампаній, які переміщуються з території Росії.

Українців попередили про загрозу - величезна колона "вагнерівців" прибула до Білорусі. Українські прикордонники та військові продовжують відстежувати переміщення "вагнерівців" по Білорусі.

"Вагнер" звозить до Білорусі бронетехніку. Моніторингова група повідомила про чергове пересування "вагнерівців" і зазначила про надходження 12-ї колони техніки.

Читайте также:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти