Пухлина вагою 18 кг: пластичний хірург розповів про найнезвичайніші операції в Україні

5 лютого 2022, 01:36
Завдання проведення величезної кількості незвичайних операцій поставило телебачення, коли знімалися передачі "Я соромлюсь свого тіла" та "Поверніть мені красу".
Дмитро Слоссер
Дмитро Слоссер / УНІАН

Пластичний хірург, заслужений лікар України Дмитро Слоссер розповів під час чату на Главреді, яку найнезвичайнишу операцію йому доводилося робити.

За його словами, пацієнти з незвичайними і навіть шокуючими проблемами були під час зйомок телепередач Я соромлюсь свого тіла або Поверніть мені красу.

"Наприклад, у мене був пацієнт, якому ми видаляли доброякісну пухлину обличчя, яка була розташована в області щоки і мала такий самы розмір, як і голова. Ця пухлина важила близько 5 кг", - розповів Слоссер,

відео дня

Ще одна незвичайна операція була, коли потрібно було видаляти велику пухлину в області сідниць вагою 18 кг. Ця операція тривала 12 годин і технічно була дуже складною.

Як повідомляв Главред, раніше Дмитро Слоссер розповів, в яких випадках людині можуть відмовити в проведенні пластичної операції, навіть якщо вона дуже хоче змінити щось у своїй зовнішності. Також він поділився, які пластичні операції користуються найбільшою популярністю у жінок, а які - у чоловіків.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти