"Народ цікавий": хірург назвав найпопулярніші пластичні операції у жінок і чоловіків

2 лютого 2022, 01:24
За словами лікаря, відсоток чоловіків у кабінетах пластичних хірургів зріс з 5% до 10%. При цьому їхною психологічною особливістю є боязнь болю.
Дмитро Слоссер
Дмитро Слоссер / колаж УНІАН, pixabay

Пластичний хірург, заслужений лікар України Дмитро Слоссер розповів під час чату на Главреді, які пластичні операції користуються найбільшою популярністю у жінок, а які - у чоловіків.

За словами лікаря, представниці прекрасної половини людства найчастіше хочуть удосконалити груди, ніс і повіки.

"Також зараз все частіше підправляють животи і проводять ліпосакцію, але цих операцій в процентному співвідношенні менше", - додав лікар.

відео дня

Що стосується чоловіків, то вони "народ цікавий".

"Вони цікаві тим, що довго думають, вирішуються. Однак відсоток чоловічої пластичної хірургії зростає, і ми все частіше бачимо чоловіків у наших кабінетах. Якщо раніше їх було 5% від усіх пацієнтів, то зараз всі 10%", - сказав Слоссер.

За словами пластичного хірурга, чоловіки більш обережні та боязкі, ніж жінки.

"Їхньою психологічною особливістю є боязнь болю. Але при хорошому наркозі вони сплять і нічого вже не бояться. Серед чоловіків найбільш популярні пластика носа (ринопластика), пластика вух, абдомінопластика і ліпосакція. Рідше зустрічаються операції з підтяжки обличчя, пластика підборіддя (щоб зробити більш мужнє, висунуте підборіддя)", - поділився Дмитро Слоссер.

читайте також"Заходиш в ресторан, а там - всі однакові": хірург розповів, як змінилися стандарти краси

Як повідомляв Главред, раніше Дмитро Слоссер назвав найвдаліший та найпровальніший приклад застосування пластичної хірургії серед зірок Голлівуду.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти