Окупанти закатували до смерті бійця ЗСУ і зняли все на відео: у Зеленського відреагували

29 липня 2022, 13:07оновлено 29 липня 2022, 14:20
Росія - країна канібалів, які насолоджуються тортурами та вбивствами, заявив радник глави ОП.
Окупант
Окупанти запитали до смерті бійця ЗСУ і зняли все на відео / скріншот

Днями в мережі з'явилося моторошне відео, на якому російські солдати знущаються над полоненим українцем. У ролику російські військові відрізають полоненому бійцю ЗСУ канцелярським ножем геніталії.

На страшні кадри відреагували в офісі Президента України. Радник голови ОП Михайло Подоляк в Twitter зазначив, що пропагандисти РФ із захопленням показали, як група окупантів покалічила бійця ЗСУ.

"Світ повинен усвідомити: Росія - країна канібалів, які насолоджуються тортурами і вбивствами. Але туман війни не допоможе уникнути покарання катам. Ми ідентифікуємо і доберемося до кожного з вас", - написав Подоляк.

Окупанта-звіра вже ідентифікували

Одним з тих, хто знущався над українцем, виявився Арошанов Віталій Валерійович, повідомив радник міністра МВС Антон Геращенко.

Також він опублікував номери телефонів негідника, його та адреса проживання. Виявилося, що нелюдь проживає в місті Еліста (Російська Республіка Калмикія).

окупант
окупант / t.me/Pravda_Gerashchenko
окупант
окупант / t.me/Pravda_Gerashchenko

Нагадаємо, українці, які намагалися виїхати з окупованих військовими Росії міст України, змушені були проходити через жахливий процес так званої "фільтрації". У людей перевіряють телефони і вивчають їх акаунти в соціальних мережах. Все, що здається росіянам підозрілим, може призвести до побиття і, в тому числі, тортур струмом.

Також ми писали, що Бучанська окружна прокуратура оголосила підозру російському військовослужбовцю білоруського походження Сергію Колоцею. За даними слідства, він розстріляв, щонайменше, чотирьох цивільних у Бучі Київської області.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти