На Херсонщині окупанти масово викрадають чоловіків і знущаються над ними

19 червня 2022, 22:00
За словами експерта та журналіста Сергія Данилова, у багатьох населених пунктах Херсонщини окупанти вивозять та грабують майно громад та людей.
херсон, окупанти, російські військові
На Херсонщині окупанти масово викрадають чоловіків і знущаються над ними / УНІАН, Супільне

Російські окупанти в Херсонській області масово затримують і б'ють чоловіків різного віку. Їх тримають в ямах і сильно б'ють. Про це повідомив в Facebook відомий експерт і журналіст Сергій Данилов.

"Зі Станіслава, Томиної Балки та навколишніх сіл Правобережжя Херсонщини передають про масові затримання чоловіків, незалежно від віку. Тримають в ямах, сильно б'ють. Без явних причин, превентивно всіх підряд", - написав Данилов.

Також, за словами журналіста, у всіх перерахованих вище населених пунктах окупанти вивозять і грабують майно громад і людей.

читайте такожПотужний вибух в окупованому Херсоні: партизани підірвали авто колаборанта-начальника в'язниці - ЗМІ

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко пояснив, у чому складність визволення Херсонщини. За словами генерала, якщо армія України матиме достатньо зброї і почне сильніше давати відсіч, окупанти зупиняться аж за Керченським мостом.

Крім того, українські офіцери закликали жителів Херсонської області покинути окуповані території - для того, щоб воїнам ЗСУ було легше їх звільнити.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти