Окупанти цинічно хочуть влаштувати рок-концерт на українській Азовсталі: "шабаш на крові і кістках"

2 серпня 2022, 17:56оновлено 2 серпня 2022, 18:31
Окупанти хочуть відволікти увагу мешканців від справжніх проблем - відсутність їжі, водопостачання, розбомблене місто.
російські окупанти, Азовсталь
Окупанти хочуть влаштувати концерт на Азовсталі / Колаж Фото УНІАН, Reuters

Російські окупанти хочуть влаштувати в розгромленому Маріуполі рок-концерт. При чому вони не випадково вибрали місце. Вони цинічно хочуть влаштувати пісні і танці на українській Азовсталі, де загинула величезна кількість українських захисників. Про це заявили в міській раді Маріуполя.

Чиновники вважають, що цим "концертом" окупанти хочуть замилити очі жителям міста і відвернути їх від реальних проблем, з якими вони стикаються щодня.

"Російські окупанти продовжують робити рекорди у своєму цинізмі. Тепер вони анонсують проведення рок-концерту на меткомбінаті, де загинули наші герої. В черговий раз вони намагаються відволікти жителів від справжніх проблем картинними заходами", — йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що в Маріуполі досі під завалами будинків знаходяться тіла сотень загиблих. У місті немає опалення, водопостачання. Людям доводиться облаштовувати своє житло під відкритим небом, так як більшість з них залишилися без своїх квартир і речей.

Прорив українських пілотів на обложений завод "Азовсталь"

Наприкінці травня перший командир і засновник полку "Азов" Андрій Білецький говорив - українські пілоти успішно провернули операції, яких історія ще не знала. Вони більше п'яти разів вертольотами перекидали допомогу українським військовим, які були заблоковані на Азовсталі в Маріуполі

Крім того, таким чином з Маріуполя вивезли поранених і тіла вбитих захисників. Завдяки такому авіапрориву для посилення оборони міста було доставлено 72 бійця "Азова".

Пізніше керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов говорив - до Маріуполя на допомогу українським військовим вирушили 16 вертольотів, два з яких були збиті окупантами під час п'ятого та сьомого вильотів. За його словами, ще один з вертольотів був збитий, коли вирушав на допомогу іншому підбитому вертольоту.

Даних про жертви і постраждалих Буданов, однак, наводити не став.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти