Окупантів чекає оточення під Ізюмом: Арестович озвучив "цікаві обриси"

8 серпня 2022, 22:45
Під Ізюмом вже звільнено кілька населених пунктів, каже Арестович.
ракета, ВСУ, Арестович
Арестович / Офіс президента, Генштаб ЗСУ, УНІАН

Українські військові найближчим часом можуть взяти противника в тактичне оточення під Ізюмом в Харківськії області.

"Там вимальовуються цікаві обриси. Ці цікаві обриси схожі на ті, які складалися біля Горського, тільки для української сторони. А тепер складається для путінської сторони. Цілком можливо про якесь тактичне оточення скоро піде мова не для нас там. Там рухаються дуже успішно", - зазначив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в ефірі Фейгін LIVE.

За його словами, під Ізюмом вже звільнено кілька населених пунктів.

відео дня

"Що було непросто, тому що противник постійно тиснув, були переважаючі сили. Вони вчора, до речі, намагалися ходити в атаки на відбиття, але не вийшло", - додав Арестович.

Ситуація в Харківській області

В Інституті вивчення війни в США раніше розповіли про те, що президент Росії Володимир Путін, ймовірно, скомандував свої військам окупувати місто Харків. Як вважають фахівці, російські загарбники в Балаклії та Комишувасі можуть готувати плацдарм для захоплення обласного центру.

Заступник Міністра оборони Ганна Маляр, коментуючи відомості про можливу загрозу захоплення Харкова, заявила, що ЗСУ готуються до будь-яких сценаріїв. За її словами, війська створюють резерви і працюють над будівництвом фортифікаційних споруд.

"Підготовка на всіх напрямках однакова, вона полягає у створенні резервів, це і створення системи інженерних фортифікаційних споруд. Важливу роль відіграє і місцева влада. Безумовно, ми постійно говоримо, що розглядаємо всі можливі сценарії розвитку подій і готуємося до всіх цих сценаріїв", - підкреслила Маляр.

Дивіться онлайн новини Харків

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти