Ходять в рейди по ринках: в окупованому Ізюмі росіяни створили "народну міліцію" - ЗМІ

26 червня 2022, 20:16
"Міліція" затримала людей, який звинувачують у воєнних злочинах.
милиция, Изюм
В Ізюмі з'явилась "народна міліція" / ObriiIzyum, depositphotos

У захопленому окупантами місті Ізюм на Харківщині з'явилась "народна міліція", "співробітники" якої нібито займаються боротьбою з правопорушеннями в місті. Про це повідомляє Kharkiv.Today.

За даними видання, "співробітники народної міліції" тісно співпрацюють з окупаційною владою в Ізюмі. До лав "міліції" вступили співробітники правоохоронних органів й охоронних структур.

Повідомляється, що "правоохоронці" затримали осіб, які нібито були причетними до воєнних злочинів. Також вони ліквідували сховища з вогнепальною зброєю ьа вибухівкою.

відео дня

"Міліція" проводить рейди по ринках та торгових точках, аби запобігти "торгівлі медикаментами та неліцензійними алкогольними напоями". "Правоохронці" нібито допомагають відновити інфраструктуру, патрулюють місто, а також охороняють адмінбудівлю, освітні заклади та ринки.

читайте також"Бабки не платять, заміни немає": війська РФ женуть у наступ під Харковом, але вони біжать з позицій

Нагадаємо, українські військові відкинули російських окупантів з першої лінії оборони у Херсонській області. Після цього росіяни почали закріплюватися і зміцнювати позиції на другій і третій лініях оборони.

Раніше повідомлялося, що бойовий медик взяв у полон одразу вісім окупантів, поки ті крали форму ЗСУ. Захисники України залишили форму і розійшлися по позиціях. Коли медик повернувся, то виявив солдатів РФ, які намагалися вкрасти те, "що погано лежить".

Дивіться онлайн новини Харкова

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти