Десятки "трьохсотих" і повністю знищена техніка: ЗСУ рознесли пункт управління ЗС РФ в Ізюмі

27 червня 2022, 09:59оновлено 27 червня 2022, 13:16
ЗСУ вдало випробували американську РСЗО на окупантах.
Десятки 'трьохсотих' і повністю знищена техніка: ЗСУ рознесли пункт управління ЗС РФ в Ізюмі
ЗСУ рознесли пункт управління ЗС РФ в Ізюмі

У Харківській області ЗСУ вдарили по пункту управління російських окупантів. В результаті успішної атаки був ліквідований особовий склад армії РФ.

Артилерійський удар по пункту управління угруповання військ "Ізюм", який базувався в місті на території ліцею, було завдано 24 червня, розповів журналіст Роман Цимбалюк.

"Сам ПУ і вся техніка охорони і забезпечення, що базується біля будівлі, повністю знищені. Втрати серед особового складу: більше 8 військовослужбовців загинули і понал 13 поранених (у тому числі начальник штабу однієї з дивізій 20 армії в критичному стані)", - написав журналіст.

відео дня

На цьому пункті базувався командний склад Західного військового округу (в/ч 11000, Санкт-Петербург), 20 загальновійськової армії (в/ч 89425, Воронеж) і 1 танкової армії (в/ч 73621, Баківка), а удар по скупченню ворога було завдано американської РСЗО HIMARS.

читайте такожВантаж 200 для Інгушетії: ЗСУ знищили командира мотострілецької роти армії РФРаніше з'явилося відео, як збройні сили України успішно застосували американські системи залпового вогню HIMARS, знищивши два командні пункти російської армії.

Нагадаємо, що потужне РСЗВ вже кілька днів перебуває в Україні, і тепер Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний показав як з такою технікою працюють українські воїни.

Дивіться новини Харкова онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти