Величезні черги та без масок: у Києві в розпал пандемії влаштували масовий захід

17 жовтня 2021, 14:43
Крім того, на вході у людей не перевіряли ні наявність тестів на COVID-19, ні сертифікати про вакцинацію.
Величезні черги та без масок: у Києві в розпал пандемії влаштували масовий захід
У Києві влаштували масовий захід / скріншот

Попри складну епідемічну ситуацію у столиці України на вихідних провели масовий захід. Важливо, що протиковідних заходів люди не дотримувались. Утворились величезні черги, а масок ніхто не одягав.

Так, у Києві, у 19 павільйоні ВДНГ провели "Кураж Базар". Це благодійна "барахолка". Захід традиційно користується великою популярністю серед киян. Проте правила карантину порушували майже всі, повідомляє "Обозреватель".

На ролику, опублікованому на сторінці заходу в інстаграмі помітно, що на "Кураж" приходили і молодь, і дорослі люди, і сім'ї з дітьми. Всі вони веселилися, забувши про соціальну дистанцію – купували сувеніри, їжу та розважалися під музику. Крім того, за словами журналістів, на вході у людей не перевіряли ні наявність тестів на COVID-19, ні сертифікати про вакцинацію.

відео дня

Між тим глава МОЗ Віктор Ляшко запевняє, що за дотриманням карантину в Україні стежитимуть 900 мобільних бригад. Вони контролюватимуть дотримання протиепідемічного режиму шляхом рейдів. Вакциновані українці не звільняються від обов'язку носити маску, тому вони теж можуть отримати штраф під час нових рейдів.

Яка ситуація з коронавірусом в Україні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти