Кравчук прокоментував варіант зі своєю участю в Мінських переговорах по Донбасу

29 липня 2020, 14:32оновлено 29 липня 2020, 22:15
Колишній глава країни дав коментар з приводу резонансної новини про його можливу участь у ТКГ.
Леонід Кравчук
Леонід Кравчук / Главред

Президент України в 1991-1994 році Леонід Кравчук заявив про те, що планує увійти в делегацію України в Тристоронній контактній групі (ТКГ) у Мінську з врегулювання конфлікту на Донбасі, проте на даний момент офіційної пропозиції від чинного президента Володимира Зеленського він не отримував.

Про це повідомляє портал Сегодня з посиланням на коментар Кравчука.

Екс-президент також вважає, що призначення віце-прем'єр-міністра і міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова керівником української делегації в ТКГ буде хорошим рішенням.

відео дня

"Президент Зеленський назвав і мою кандидатуру, і кандидатуру Рєзнікова. Я високо оцінюю Рєзнікова, він професіонал, давно займається цим питанням. Якщо його призначать, то це буде чудово. Коли мені офіційно запропонують, і я прийму рішення, то тоді й можна буде говорити про це. Як я можу вирішувати, коли мені не було пропозиції?", – розповів Кравчук.

читайте такожУ ТКГ розповіли, як вплине на Мінські переговори відхід Кучми

Нагадаємо, раніше, 28 липня 2020 року стало відомо, що Леонід Кучма (президент України в 1994-2004 роках) залишає посаду керівника української делегації в ТКГ в Мінську. Через день президент Володимир Зеленський назвав Леоніда Кравчука як кандидата замість Кучми. Однак поки це питання ще в стадії обговорення та остаточного рішення Зеленський не приймав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти