"Недостатньо для України": Камишін зробив жорстку заяву про зброю для ЗСУ

24 жовтня 2023, 18:51
292
Західні країни мають збільшувати інвестиції у виробництво зброї, снарядів і військових безпілотників.
'Недостатньо для України': Камишін зробив жорстку заяву про зброю для ЗСУ
Камишін вимагає більше зброї для ЗСУ / колаж: Главред, фото: 14 ОМБр Романа Великого, Вікіпедія

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін заявив, що усі теперішні світові потужності з виробництва зброї та боєприпасів є недостатніми для потреб України під час нинішньої війни.

Міністр заявив у інтерв’ю Politico, що західні країни мають збільшувати інвестиції у виробництво зброї, снарядів і військових безпілотників, адже його обсяги відстають від необхідного рівня.

"Вільний світ має виробляти достатньо, щоб захистити себе. Якщо зібрати докупи всі світові потужності з виробництва зброї та боєприпасів, цього буде недостатньо для цієї війни", - повідомив міністр, маючи на увазі тисячокілометрову лінію фронту в Україні.

відео дня

"Те, що відбувається зараз в Ізраїлі, показує і доводить, що оборонна промисловість у всьому світі стане місцем для інвестицій протягом десятиліть", - додав він.

Нагадаємо, що у Пентагоні заявили, що США можуть одночасно забезпечувати зброєю і Ізраїль, і Україну. За словами глави Пентагону Ллойда Остіна, США можуть і будуть підтримувати Ізраїль, так само як підтримують Україну.

Росії вистачить власної зброї ще на 2-3 роки війни. Киричевський заявив, що на жаль, в РФ ще достатньо власної зброї для тривалого продовження бойових дій, і в окупантів зараз немає гострої потреби просити зброю у когось.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти