Наступ на Харківщині обертається для РФ катастрофою: ворог йде на крайні заходи - Bild

27 червня 2024, 18:34оновлено 27 червня, 19:45
680
Аналітик Bild зазначає, що ситуація для росіян на Харківщині погіршується, зокрема, через дефіцит військової техніки, який РФ не здатна перекривати.
Наступ на Харківщині обертається для РФ катастрофою: ворог йде на крайні заходи - Bild
Ситуація для російських військ на Харківщині стає катастрофічною / Колаж Главред, фото: Bild, скріншот із відео

Російські окупанти кидають у бій на Харківському напрямку "буханки" через дефіцит броньованої техніки. Ситуація для росіян на Харківщтині стає все більш катастрофічною. Про це повідомляє аналітик ВILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке,

"Наступ ЗС РФ у Харківській області обертається все більшою катастрофою. Їм не вдалося ні захопити Харків, ні створити "буферну зону" вздовж кордону, щоб убезпечити Бєлгород. А тепер через важкі бої туди доводиться перекидати людей і техніку з інших ділянок фронту", - зазначив він.

Крім того, аналітик вказує, що ситуацію для росіян на Харківському напрямку погіршує значний дефіцит бронетехніки.

відео дня

Він додав, що Сили оборони України щомісяця знищують приблизно 80 танків та 250 БМП і БТР російської армії. Крім того, РФ не встигає поновлювати втрачену в ході бойових дій техніку.

"Через це зараз ускладнене постачання російського угруповання у Вовчанську. Туди веде одна дорога довжиною 5 км (на карті), яку постійно обстрілюють ЗСУ. За відсутності бронетехніки росіяни відправляють нею цивільну техніку без належного захисту", -додають у Bild.

Експерти наводять у приклаж один із записів на якому чітко видно використання російськими військами радянського УАЗ-2206, більш відомого як "буханка" або "таблетка". Також росіяни активно застосовують і класичні УАЗ-469.

За словами Рьопке, цивільну техніку кидають у бій і в напрямку села Глибоке.

Що відомо про Bild

Bild - найпопулярніша щоденна газета в Німеччині, а також довгий час була найпопулярнішою газетою в Європі. Її платний тираж становить 986 027 примірників, що на 77,6% менше, ніж у 1998 р. Національний таблоїд видається берлінським видавництвом Axel-Springer-Verlag з червня 1952 року, повідомляє Вікіпедія.

Комерційний успіх газети спричинив появу медіа-бренду Bild, під яким Axel-Springer-Verlag видає кілька друкованих відгалужень і новинний портал Bild.de. У 2023 році медіакомпанія була змушена припинити свою діяльність у сфері виробництва телевізійних програм з телеканалом Bild, який проіснував лише два роки. Довгострокові плани видавця включають припинення випуску друкованої газети та перехід на повністю цифрову пропозицію.

У квітні 2022 року 603 284 читачі скористалися платною цифровою послугою Bild plus. За кількістю передплатників він є найбільшим у Європі та десятим у світі. За даними опитування Arbeitsgemeinschaft Online Forschung (agof), у березні 2019 року Bild.de є найвідвідуванішим новинним сайтом у Німеччині, який відвідало близько 25 мільйонів осіб.

Бої на Харківщині - що відомо про ситуацію у Вовчанську

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, голова Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов заявив про плани розширення примусової евакуації сімей з дітьми із небезпечних районів на Борівському та Куп'янському напрямках Харківської області.

Водночас, на ще одній ділянці кордону з РФ на Харківщині біля села Сотницький Козачок на кордоні Харківської області, розпочалися бої, про що повідомляє Deep State. Російські окупаційні сили здійснюють атаки з використанням диверсійних груп.

Також, російські війська залишаються заблокованими на території агрегатного заводу у Вовчанську. Представник відділу комунікацій оперативно-тактичного угрупування військ "Харків" Віталій Саранцев повідомив, що у окупантів залишається три можливих варіанти подальших дій.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти