На Півдні окупантів чекає котел: військовий експерт назвав причину

21 жовтня 2022, 02:50
499
Як каже військовий експерт Сергій Грабський, по-факту північне угруповання противника на Півдні остаточно опиниться в котлі. І звідти вороги вже не виберуться.
ВСУ, контрнаступ
На півдні окупантів чекає котел: військовий експерт назвав причину / УНІАН і скріншот з відео

В ударах ЗСУ по окупантам на півдні в цілому і в Херсонській області зокрема, є тільки два архіважливих пункти - Снігурівка і Берислав. І в районі першої в української армії є всі шанси взяти війська ворога в котел. Про це заявив військовий експерт Сергій в ефірі єдиного національного телемарафону.

"Тобто події можуть розвиватися навколо цих двох міст. Вирішення ситуації буде залежати від того, хто буде їх контролювати. Як далі буде розвиватися наступ, до чого ми прийдемо в найближчі дні? Я сподіваюся, що ми отримаємо більше інформації з наших офіційних джерел. Але те, що наступ там триває, це очевидно", – підкреслив він.

Грабський вважає цілком виправданими побоювання росіян з приводу попадання в так званий котел в районі Снігурівка.

"Абсолютно. Цей котел абсолютно очевидний. Я спеціально провів цю лінію від Снігурівки до Берислава. Там ще є річка Інгулець, яка і є таким собі вододілом. Тобто фактично Північне угруповання противника опиниться в котлі, з якого вони вискочити вже не зможуть. Це фізично неможливо зробити. Саме тому росіяни і нервують так сильно", – підсумував експерт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російський оппозіонер-політолог Андрій Піонтковський говорив про те, що у разі подальших успіхів ЗСУ на фронті Росію чекає переворот, який закінчиться поваленням Володимира Путіна.

Пізніше колишній керівник Королівського об'єднаного інституту оборонних досліджень Майкл Кларк говорив - незважаючи на те, що країна-агресор, Росія, випустила по Україні в цілому 84 ракети за одну добу 10 жовтня, у окупантів все ж поступово закінчуються такі боєприпаси.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти