На зустрічі із заступником Садового помер директор Будинку вчених, де влаштували БДСМ-вечірку

3 грудня 2021, 12:23оновлено 3 грудня 2021, 12:57
75-річному Роману Славітичу стало зле у приміщенні Львівської міськради. Медики боролися за його життя впродовж години, але врятувати не змогли.
Будинок вчених у Львові
У Будинку вчених у Львові скандальні блогери влаштували "голодну тусу" / Фото Вікіпедія

У п'ятницю, 3 грудня, у Львівській мерії сталася трагедія. Прямо на зустрічі із заступником голови міста Андрія Садового помер директор Будинку вчених Роман Славітич. Саме у Будинку вчених у День пам'яті жертв Голодомору блогери влаштували БДСМ-вечірку.

75-річному Роману Славітичу стало зле у приміщенні Львівської міськради. За словами працівниці мерії, чоловік зайшов до кабінету. У нього був нездоровий вигляд, тому йому запропонували склянку води, передає пресслужба міськради Львова.

Славутич сів за стіл і знепритомнів. Співробітники мерії викликали швидку і почали серцево-легеневу реанімацію із застосуванням автоматичного зовнішнього дефібрилятора.

Медики, приїхавши на місце виклику, почали проводити реанімаційні заходи. За життя Славітича вони боролися впродовж години, але врятувати його не змогли.

Як повідомив у Facebook сам заступник мера Львова Андрій Москаленко, напередодні ввечері Роман Славітич попросив його про зустріч.

Він розповів, що коли прийшов до кабінету, то одразу ж почав допомагати колегам реанімувати чоловіка до приїзду медиків.

"Мені зараз трохи складно говорити про це. Прошу зрозуміти стан і дати час, щирі співчуття всім рідним і близьким пана Романа. Світла пам'ять!" - написав Москаленко.

На зустрічі із заступником Садового помер директор Будинку вчених, де влаштували БДСМ-вечірку

Як повідомляв Главред, в День пам'яті жертв Голодомору, 27 листопада, у Львові в Будинку вчених, українські блогери влаштували велику вечірку з елементами BDSM - на честь дня народження блогера з Чернівців Олександра Заліска.

На захід до Будинку вчених прийшли його друзі блогери - Наталі Литвин, Таня Самбурська, Валерія Юрченко, Саша Бо.

Вів захід відомий актор і телеведучий Володимир Остапчук. Вечірка була з відвертими конкурсами, еротичними танцями шоу-балету в BDSM-масках, а здравицю імениннику проголошували прямо стоячи на столах.

До слова, після скандалу Будинок вчених, в якому пройшли святкування, тимчасово закрили.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти