На Волині батьки дико воюють за сина: в хід пішло відео з розбещенням дитини

27 червня 2021, 09:44оновлено 27 червня 2021, 16:37
Війна за Матвія почалася понад рік тому — коли батьки розійшлися. Тепер життя дитини перетворилося на справжнє поле бою.
На Волині батьки дико воюють за сина: в хід пішло відео з розбещенням дитини
На Волині батьки дико воюють за сина : в хід пішло відео з розбещенням дитини / скріншот з відео

Дика історія сталася у Нововолинську – там вже понад рік батько і мати, які розлучилися, воюють за сина. Дитина зараз живе у них по черзі. Ситуація загострилася після відео, яке з'явилося у соцмережах – на кадрах, як стверджує мати, нинішня співмешканка чоловіка розбещує їх малюка. Своєю чергою батько звинувачує в цьому колишню дружину і матір їхнього спільного сина.

Про те, що сталося насправді, йдеться у сюжеті ТСН.19:30. Марія Сокіл розповіла, що не бачила свого трирічного сина три тижні. Провідати малюка, стверджує жінка, їй не давав його батько.

Війна за Матвія почалася понад рік тому — коли батьки розійшлися. Ініціатором розставання, за словами жінки, була вона, тому що чоловік підіймав на неї руки. Той - усі звинувачення заперечує.

Оскільки мати опіку над хлопчиком хотіли обоє батьків, в соцслужбі вирішили: він житиме по черзі з татом і мамою — тиждень через тиждень. Так і було - протягом року. Але нещодавно в Мережі з'явилося скандальне відео. На ньому, стверджує жінка, нова співмешканка чоловіка розбещує її сина.

"На одному відео просто оголені геніталії дитини і ця мачуха напівоголена треться об нього і сама знімає", - розповіла мати хлопчика Марія.

Тато малюка не приховує: це він зняв відео і сам відніс його до поліції, і в соцслужби. Тому що впевнений: син повторює те, що бачив вдома у мами з її новим чоловіком.

"Приходить після тижня проживання до мене додому, ввечері на моїй дружині він повторює сексуальні пози, які бачив при проживанні з мамою", — розповів тато Матвія Сергій Макарчук.

Справа дійшла до суду. Поки немає його рішення, опікунська рада обмежила перебування малюка у батька і його нової співмешканки.

До кінця розслідування Матвій повинен був ходити до батька тільки в певні дні і тільки вдень. Але оскільки досі немає рішення суду - хлопчик періодично ночує і у мами, і у тата.

читайте також"Нелюд": у Луцьку померла 32-річна жінка, яку дико на очах у дитини побив співмешканецьРаніше у Харкові побилося подружжя, яке розлучаються. Конфлікт виник через те, з ким залишиться їхня малолітня дитина. Водночас про дитину ніхто реально не думав - її ділили як річ, і ледь не задушили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти