На Дніпровщині сім'я потрапила у ДТП: загинули двоє дітей, третій - у важкому стані

25 грудня 2021, 12:59
У Дніпровській області зіткнулися Audi та Mercedes. На місці аварії загинув 12-річний хлопчик та його однорічний брат. Постраждала мати і 8-річна дитина.
ДТП
Смертельна ДТП сталася ввечері 24 грудня / Фото Інформатор

У п'ятницю, 24 грудня, у Криничанському районі Дніпровської області сталася смертельна ДТП - зіткнулися автомобілі Audi та Mercedes. Внаслідок аварії загинули двоє дітей.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на джерела в поліції, ДТП сталася поблизу села Миколаївка о 20:00. За даними видання, автомобіль Audi A6, в якому їхала багатодітна сім'я, виїхав на зустрічну смугу та врізався в Mercedes Sprinter.

На місці аварії загинув 12-річний хлопчик та його однорічний брат. Також в аварії постраждала мати дітей і 8-річна дитина - малюк у важкому стані.

Причини аварії встановлює поліція.

Як повідомляв Главред, 4 грудня в Ніжині сталася смертельна ДТП. Під колесами сміттєвоза на очах у матері загинула 6-річна Вероніка Опришко.

Водій переїхав дівчинку задніми колесами, а коли мати оббігла навколо машини - зупинився. Дитина вже була під передніми колесами сміттєвоза.

У селі Куликівка на Чернігівщині завідувач хірургічним відділенням місцевої лікарні збив людину і залишив без допомоги. Водія автомобіля поліцейським вдалося знайти оперативно, всього протягом години.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти