Майже 100 тисяч: голова Житомирської ОВА озвучив суму своїх доходів

4 жовтня 2024, 13:25оновлено 4 жовтня, 13:58
67
Віталій Бунечко озвучив свою зарплату та фінансові справи родини.
Майже 100 тисяч: голова Житомирської ОВА озвучив суму своїх доходів
Голова Житомирської ОВА повідомив деталі зарплати / скриншот, pexels

Голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко озвучив інформацію про свою заробітну плату, яку отримує на посаді очільника області. Своїм фінансовим становищем держслужбовець поділився в інтервʼю на YouTube каналі "Міста сили".

На запитання журналістки, скільки Віталій Бунечко отримує зарплатні працюючи головою Житомирської ОВА, він відповів, що 80 тисяч гривень.

"Мені вистачає. Плюс 17 700 в мене пенсія. Насправді вистачає. Зараз немає таких викликів. Вистачає", — сказав голова Житомирської ОВА.

Зазначимо, Віталій Бунечко працює на посаді очільника області ще з 2019 року. Станом на 2024 рік це єдиний очільник області в Україні, який тривалий час обіймає посаду керівника регіону.

Також під час інтервʼю він поділився інформацією щодо активів своєї дружини, з якою він одружився у 2020 році.

"Автомобіль був придбаний моєю дружиною у 2019 році. Це є її власністю. У неї до мене було життя. Це її, це не наше спільно нажите майно. Наразі це єдиний автомобіль, який є у нас в родині", — наголосив Бунечко.

Як пояснив голова Житомирської ОВА, його дружина Олена, надає консультаційні послуги. Однак, за його словами, він не цікавиться, де його дружина бере гроші на життя.

У розмові Віталій згадав про службовий автомобіль, який було придбано наприкінці першого року повномасштабного вторгнення. Коштує таке авто близько 80 тисяч доларів. За словами очільника Житомирської ОВА на транспорт з місцевого бюджету не було витрачено ні копійки.

Інтервʼю з Віталієм Бунечком:

Хто такий Віталій Бунечко

Віталій Іванович Бунечко — голова Житомирської обласної державної адміністрації з 8 серпня 2019 року. У 2024 році найдовше за тривалістю займає посаду серед усіх чинних голів облдержадміністрацій.

Зарплата в Україні - останні новини

Нагадаємо, міністр фінансів Сергій Марченко інформував, що у 2024 році мінімальну зарплату в Україні підвищили до 8000 гривень.

За даними Мінекономіки, середня зарплата в Україні зросла на 20%. У першій половині 2024 року середня зарплата штатних працівників у сфері інформації та телекомунікації становить 49 831 гривню, у сфері фінансової та страхової діяльності — 39 503 гривень.

Нещодавно народний депутат 9-го скликання Олександр Федієнко заявив про низький рівень зарплати в урядовців ВРУ. Це при тому, що його заробітна плата складає 51 тисячу гривень.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти