Мати народила вдома, але не викликала лікарів: в Одеській області померло немовля

13 лютого 2022, 09:35
Жінка зізналася, до не було до кінця була впевнена, що вагітна.
Мати народила вдома, але не викликала лікарів: в Одеській області померло немовля
В Одеській області померло немовля, якому батьки не викликали медиків / УНІАН

В Одеській області померло немовля, тому що батьки не викликали йому швидку допомогу.

За даними слідства, жінка, будучи вагітною, не звернулася до медиків і народила дитину вдома. Через 6 днів немовля померло, оскільки народилося недоношеним і мати не викликала медиків, сказано у вироку Татарбунарського райсуду.

"Не була впевнена у вагітності"

На суді підозрювана вина визнала і розповіла, що про вагітність дізналася тільки тоді, коли відчула поштовхи дитини. Однак до медиків вирішила не звертатися, оскільки не була впевнена у вагітності.

відео дня

17 лютого 2020 року жінка народила вдома хлопчика. Однак вона не повідомила про народження дитини до відповідних органів і не звернулася за медичною допомогою, через що дитина через кілька днів померла. Її чоловік поховав хлопчика біля могили батька матері. Жінка розповіла подрузі про смерть немовляти і та звернулася в соціальні служби.

читайте такожУ Харкові дитина спала на підлозі і просила їжу у сусідів, поки мама пиячилаСуд визнав жінку винною за ст.166 КК України і засудив до 1 року і 6 місяців випробувального терміну. Відомо, що жінка виховує ще двох дітей.

Раніше повідомлялося, що в Одеській області 29-річна мати поїла немовля самогоном, щоб дитина міцно спав і не заважав їй плачем. Жінка розводила алкоголем дитячі суміші.

Також ми розповідали, що у Вінницькій області в селі Українка батьки тиждень відмовлялися ховати немовля. Згідно з висновками експертизи, двомісячна дівчинка захлинулася грудним молоком. Мати під час годування була п'яною, а батько в гостях у кума.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти