У ніч перед Різдвом у Харкові знайшли мертве немовля в пакеті

7 січня 2022, 09:07
За попередніми даними, мати немовляти – 22-річна студентка одного з навчальних закладів Харкова. Дівчина є громадянкою іншої країни.
У ніч перед Різдвом у Харкові знайшли мертве немовля в пакеті
У Харкові знайшли мертве немовля / Фото hk.npu.gov.ua

Увечері у четвер, 6 січня, біля під'їзду багатоквартирного будинку по вулиці Єсеніна у Харкові виявили немовля в пакеті. Для встановлення причини смерті тіло дитини направили на судово-медичну експертизу.

Правоохоронці здійснили поквартирний обхід житлових будинків, опитали місцевих жителів, оглянули наявність камер відеоспостереження, повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

За попередніми даними, мати немовляти – 22-річна студентка одного з навчальних закладів Харкова, громадянка іншої країни, яка проживає в багатоквартирному будинку, біля якого виявлено тіло дитини. Наразі жінку госпіталізовано до лікарні.

відео дня

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

читайте такожУ Полтавській області мати народила і викинула немовля помирати у відро з помиямиЯк повідомляв Главред, в перший день Нового 2022 року в Київській області в районній лікарні померла 8-річна дівчинка. Батьки звинувачують лікарів, мовляв, медики неправильно поставили дитині діагноз. У лікарні ж стверджують, що діяли правильно, але вірус атакував мєттєво.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти