Масштабна ДТП на Дніпропетровщині: тіло водія вирізали з авто

25 жовтня 2021, 22:22оновлено 25 жовтня 2021, 23:57
Водій Chevrolet Lacetti-чоловік 1957 року - помер на місці аварії. Його тіло затиснуло понівеченими конструкціями автомобіля.
Масштабна ДТП на Дніпропетровщині: тіло водія вирізали з авто
На Дніпропетровщині сталася масштабна аварія

У Дніпропетровській області в районі села Надія сталася аварія за участю чотирьох легкових автомобілів. В результаті ДТП загинув чоловік, ще троє постраждали, повідомляє ДСНС у Дніпропетровській області.

Прибулі на місце ДТП співробітники ДСНС виявили, що в результаті порушення правил дорожнього руху зіткнулися 4 автомобілі:

  • Москвич 2141;
  • AUDI A6;
  • Dacia Logan;
  • Chevrolet Lacetti.

Водій Chevrolet Lacetti - чоловік 1957 року - помер на місці аварії. Його тіло затиснуло понівеченими конструкціями автомобіля. Рятувальники діставали його за допомогою гідравлічних ножиць і домкратів.

відео дня
Масштабна ДТП на Дніпропетровщині: тіло водія вирізали з авто

Водії інших автомобілів отримали травми. Їхній стан задовільний. Від госпіталізації вони відмовилися. Причини масового ДТП встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, раніше у страшній аварії на Херсонщині причиною якої став 15-річний підліток, загинули чотири людини. Ще двоє пасажирів фатального авто отримали травми різного ступеня тяжкості.

Також раніше жахлива трагедія трапилася в Івано-Франківській області. У Калуші о 19: 40 мотоцикліст на шаленій швидкості влетів у матір і маленьку дитину, які переходили дорогу по "зебрі". Від удару 6-річна дівчинка померла по дорозі в лікарню, а мотоцикліст не зупинився і не повернувся на місце ДТП.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти