Лариса Ніцой пояснила, чому українцям обов'язково потрібно "спуститися на землю"

26 серпня 2021, 00:40
Як вважає Ніцой, саме земля - головний стратегічний ресурс України (за типом того, як нафта постійно є і буде основним ресурсом Саудівської Аравії).
Ніцой
Лариса Ніцой / УНІАН

Українцям потрібно перестати витати в емпіреях і направити всі сили на облаштуванні власної землі. Це, як сказала під час чату на Главреді письменниця, педагог і громадський діяч Лариса Ніцой, і дозволить Україні домогтися якісного розвитку економіки.

"Так, і потрібно не втратити цей інтерес до нас. Україна - як філософ, відсторонений від усього, мислить високими матеріями і продукує піднесені думки. Філософ не займається побутовими справами - борщами, пранням і тому подібним, його турбують інші сентенції, які приходять в голову з захмарних висот. А люди в цей час дерибанять землю, щось будують, майструють. Треба опускатися на землю і розуміти, що іноземці бачать, що земля в Україні класна, а людство росте, і планету чекає голод, тому що продуктів на все населення не буде вистачати", ‒ сказала вона.

Як вважає Ніцой, саме земля - головний стратегічний ресурс України (за типом того, як нафта ‒ основний ресурс Саудівської Аравії).

відео дня

"Подивіться, Україна - найбільша країна в центрі Європи, де немає ні вулканів, ні землетрусів, ні гейзерів, ні цунамі, ні 60-градусних морозів. Ми настільки благодатна земля, що в умовах майбутнього голоду ми будемо годувати світ і будемо дуже багаті. Ми будемо, як Саудівська Аравія – де не ткни в городі палицею, скрізь можна пробивати свердловину і добувати нафту. Свій город у кожного з нас – це своя нафтова свердловина. Але ми всі розмірковуємо про мир і всесвітнє братерство, поки інші країни риють землю і бачать, що їм наша земля дуже подобається", ‒ стверджує вона.

Потім Ніцой вирішила звернутися до українців із закликом берегти свою землю. Оскільки без неї українська нація зникне зовсім.

"Пора спускатися на землю і кожному тримати зубами свою ділянку, свій город, свій пай. Поки що ми бідні, але при цьому кожен з нас тримає в руках яйце Фаберже і не розуміє, що з ним робити. Треба просто потерпіти, і прийде час для цього Яйця Фаберже. Земля - це наша коштовність, яка ще багато нам дасть. Однак нас довели до такої убогості, коли багато хто готовий відмовитися від цього Яйця Фаберже, тому що їм потрібніше звичайні яйця і яєчня, щоб прогодуватися. Тому наші люди готові за безцінь віддати землю. Але треба терпіти, хоч голод і бурчить в животі, треба шукати інші шляхи, як заробити, вижити. Якщо ми позбудемося нашої землі, ми припинимо своє існування як нація", ‒ підсумувала вона.

читайте такожЛариса Ніцой: коли хрестили Русь, Московії ще й близько не було, Земля навіть вагітною нею не була

Нагадаємо, раніше Лариса Ніцой обурилася тим, що в Україні ні в яку не хочуть відмовлятися від російської мови і дала їй нову назву - "московський". За її словами, така назва є історично правильною.

"Я називаю цю мову Московською і це правильна її назва. Закликаю всіх називати Росію Московією, їх історичною назвою. Тому що російська мова - наша назва, у нас вкрадений", – сказала вона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти