Конфлікт через карантин: у Луцьку жорстко скрутили водія маршрутки

6 листопада 2021, 19:47
Обурені пасажири атакували правоохоронців.
Конфлікт через карантин: у Луцьку жорстко скрутили водія маршрутки
Водія буса затримали у Луцьку / скріншот

У Луцьку Волинської області стався конфлікт між водієм маршрутного мікроавтобуса та поліцейськими. На вулиці Ковельській патрульні затримали водія буса.

Причиною став конфлікт з патрульними через перевірку дотримання карантинних вимог. Водія згодом госпіталізувала швидка, у нього підозрювали перелом руки, пише Volynnews.

Очевидці зняли на відео, як під крики розлюченого натовпу поліція дістає з буса водія маршрутки і садить в патрульне авто. Очевидно, люди намагалися заступитися за водія. Кілька очевидців знімали те, що відбувається на телефон.

У патрульній поліції повідомили, що правоохоронці зупинили транспортний засіб для перевірки дотримання карантинних вимог, проте водій вступив у конфлікт з поліцейськими. В даний час він був затриманий, встановлюються всі обставини події.

Що відомо про постраждалого водія маршрутки

Пізніше стало відомо, що водій маршрутного таксі, за яким поліцейські влаштували погоню у Луцьку, госпіталізований до лікарні.

Як розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги, у водія спочатку підозрювали перелом руки, але після обстеження виявилося, що у нього забій.

Відзначається, що водій засунув руки в кермо, щоб його не витягли з маршрутки, в результаті чого отримав травму.

читайте такожНесло на зустрічну смугу: у Мелітополі 17-річний хлопець врятував водія маршрутки і запобіг ДТП

Раніше повідомлялося, що у Рівному на вокзалі сталася масова бійка. Її учасники, щоб втекти від поліції, намагалися вкрасти маршрутку з пасажирами в салоні.

Під час затримання одного з учасників бійки до правоохоронця підбіг 23-річний брат-двійник хулігана і напав на патрульного.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти