"Невже ви не бачите, що це проблема всієї країни?": Комаровський висловився про ДТП у Харкові

30 жовтня 2021, 08:45
Педіатр пояснив причину того, що сталося та назвав винних.
'Невже ви не бачите, що це проблема всієї країни?': Комаровський висловився про ДТП у Харкові
Педіатр емоційно висловився про трагедію / колаж Главред

У смертельній аварії в Харкові, яку влаштував 16-річний підліток, є провина батьків. Про це заявив доктор Євген Комаровський.

Педіатр в ефірі "Україна 24" озвучив думку, що дорослі в Україні - це глобальна проблема, а не тільки конкретної сім'ї Миколи Харківського.

"Невже ви не бачите, що це проблема всієї країни? Діти не копіюють поведінку дорослих, діти дорослих взагалі не бачать. Дорослі добувають засоби до існування, бабусі виживають, дідусі вже померли давним-давно. Діти бачать зразки, що таке добре, що таке погано не в школі. Вони їх бачать в "Тік-тоці" , в соціальних мережах, в понтах. Діти оцінюють успіх у житті кількістю лайків в "Instagram", - пояснив Комаровський.

відео дня

Доктор підкреслив, що на те, що відбувається повинні вплинути політики, а ситуація в педагогіці вимагає "негайного скликання Ради національної безпеки і оборони в розширеному складі".

читайте такожМоторошна ДТП у Харкові: підозрюваний заявив про втрату пам'яті"Ще один варіант, що дуже важливо - ми повинні розуміти раз і назавжди, що у людини, яка зробить щось подібне хоч на трохи, повинно бути абсолютне розуміння того, що він сяде. Чавлять ті, хто в "Інфініті", під колесами опиняються ті, хто слабший, бідніший. Часто-густо не можуть себе захистити. Треба, щоб на підтримку постраждалих був постійно діючий фонд, щоб всі допомагали... Щоб такий покидьок знав, що він від відповідальності не піде, тому що у постраждалих будуть найкращі, найкрутіші адвокати", — емоційно заявив Комаровський.

ДТП за участю підлітка в Харкові

Увечері 26 жовтня у Харкові на перехресті проспекту Гагаріна та Одеської автомобіль Infiniti протаранив Chevrolet, оскільки його водій проігнорував червоний сигнал світлофора. За кермом виявився 16-річний хлопець. В результаті аварії загинув, ще троє отримали травми.

У четвер, 28 жовтня, в Київському районному суді Харкова обрали запобіжний захід 16-річному водієві Інфініті Миколі Харківському. Суд відправив його в СІЗО на 60 діб без права виходу під заставу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти