"Головне завдання": Сирський анонсував надважливу стратегію розвитку до 2035 року

6 червня 2024, 18:53оновлено 7 червня, 01:39
796
Україна планує зробити ефективнішою систему командування військами та виключити дублювання функцій.
'Головне завдання': Сирський анонсував надважливу стратегію розвитку до 2035 року
Україна реалізує стратегію розвитку військ ЗСУ до 2035 року / Колаж: Главред, фото: Головнокомандувач ЗС України, 66 окрема механізована бригада Сухопутних військ ЗС України

Україна реалізує стратегію розвитку військ ЗСУ до 2035 року. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

У рамках цієї стратегії розвитку планується удосконалити структури військового управління.

"Головне наше завдання — зробити ефективнішою систему командування військами та виключити дублювання функцій. Ці заходи проводяться в рамках реалізації стратегії розвитку видів і окремих родів військ Збройних Сил України до 2035 року. Вперше ми плануємо на десятиріччя вперед", - каже Сирський.

відео дня

Також в Україні формують Сили безпілотних систем Збройних сил України, проводять оптимізацію штатної структури підрозділів Генштабу. Керівництво планує зменшити чисельність підрозділів та позбавити від невласних функцій.

"Завдяки цьому вже посилені органи військового управління, які здійснюють командування військами в районах бойових дій. Наша мета, незважаючи на російську агресію, — створити перспективну структуру Збройних Сил України на період до вступу в НАТО", - додав Сирський.

Хто такий Олександр Сирський

Сирський Олександр - головнокомандувач Збройних Сил України з 8 лютого 2024 року, командувач Сухопутних військ Збройних Сил України (2019-2024), командувач Об'єднаного оперативного штабу ЗСУ (2019), генерал-полковник. Герой України (2022), пише Вікіпедія.

Війна в Україні – останні новини

Раніше повідомлялося, що ЗСУ розгромили колону росіян дорогою до Вовчанська. У Вовчанську все ще тривають важкі бої з окупантами.

Також раніше повідомлялося, що росіяни прорвались біля Вовчанська – в ISW розкрили, чому вони сповільнили наступ. Командир українського взводу, який діє на півночі Харківської області, заявив, що загарбники продовжують вести важкі піхотні наступи.

Нагадаємо, Росія позбудеться усіх військово-транспортних Ан-22 – стала відома причина. Росія виводить з експлуатації усі наявні військово-транспортні літаки Ан-22 "Антей", звернули увагу аналітики Defense Express.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти