"Героїчно" полювали за ЗСУ в тилу: пропагандистка з РФ сіла в калюжу з розповіддю про загибель сотні росіян

11 серпня 2022, 17:03
761
Пропагандистка розповіла про окупантів, які нібито "полювали" за американськими РСЗВ HIMARS у тимчасово окупованій Кадіївці (до 2014 року ‒ Стаханов).
Окупанти, Стаханов
Пропагандистка з РФ сіла в калюжу з розповіддю про загибель сотні росіян / колаж УНІАН і скріншот з відео

Кремлівська пропагандистка жорстко осоромилася розповіддю про загибель сотні російських окупантів, які нібито "полювали" за американськими РСЗВ HIMARS у тимчасово окупованій Кадіївці (до 2014 року ‒ Стаханов).

"Цей спецзагін загинув у Стаханові, полюючи на HIMARS. Більше ста хлопчаків віддали свої життя в боротьбі з нацистами. Хтось помер відразу, а хтось в лікарні і в муках. Спасибі вам велике і вічна вам пам'ять", - заявила вона.

Як відомо, Стаханов (зараз ‒ Кадіївка) знаходиться в Алчевському районі Луганської області. З 2014 року його контролюють терористи так званої "ЛНР".

Загиблі окупанти не могли в межах цього міста "боротися" з окупантами, оскільки Кадіївка розташована глибоко в тилу ворога. Наприклад, відстань до передової перевищує два десятки кілометрів.

Нагадаємо, раніше радник глави МВС Вадим Денисенко говорив про те, що застосування Західної зброї ЗСУ дозволило зламати тактику російських окупантів в Україні, які зосереджують сили для наступу на окремих ділянках.

"В останні дні, завдяки техніці, яка прийшла із Заходу, нам вдалося фактично щодня знищувати, як мінімум, по одному складу з боєприпасами. Це безумовно уповільнює росіян", - зазначив співрозмовник.

Як пізніше повідомляв міністр оборони України Олексій Резніков, обіцяні чотири установки американської артилерійської ракетної системи M142 HIMARS прибули в Україну

Інші новини:

Дивіться онлайн новини Донбасу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти