За вбивство 5-річної дитини сів на 18 років: у РФ з почестями поховали "вагнерівця"

31 березня 2023, 10:07
Володимир Шестаков був ліквідований ЗСУ під Бахмутом Донецької області. У РФ з вбивці дитини зробили героя.
Вагнеровець Володимир Шестаков
"Вагнерівець" Володимир Шестаков ліквідований ЗСУ під Бахмутом / Фото: росЗМІ

У місті Ясному Оренбурзької області Росії урочисто поховали колишнього ув'язненого - "вагнерівця" Володимира Шестакова. У 2018 році він отримав 18 років ув'язнення за вбивство п'ятирічного сина своєї подруги.

Шестаков був ліквідований ЗСУ під Бахмутом Донецької області. У некролозі окупанта росЗМІ написали, що "його мужність і відвагу в ім'я мирного майбутнього Вітчизни назавжди збережемо в пам'яті". Поховали Шестакова "з усіма військовими почестями на міському кладовищі".

Зазначимо, на під час слідства Шестаков докладно розповідав, як бив дитину.

відео дня

"Хлопчик почав стрибати на дивані, п'яний чоловік зробив йому зауваження. Дитина не послухався, тоді Шестаков почав її бити, а потім кинув на підлогу в коридорі. Мати хлопчика спробувала його захистити, але "друг" вдарив і її. Швидку допомогу дитині викликали лише під ранок, коли малюк став хрипіти. Врятувати його лікарі не змогли", - написав у Telegram радник голови ВМД України Антон Геращенко.

"На апеляції вбивцю захищали свідки, які говорили, що підсудний "міг вдарити дитину по сідницях лише у виховних цілях". Просто в той день він, мовляв, не розрахував сили", - додав він.

Як повідомляв Главред, в Росії колишній ув'язнений та найманець ПВК Вагнера повернувся в рідне село і вбив пенсіонерку. За нього особисто заступився глава ПВК Євген Пригожин і спробував його виправдати.

Також на війні в Україні ліквідували "вагнерівця", який до вступу в ПВК сидів у в'язниці за вбивство матері та сестри. 32-річний найманець з Ростовської області Роман Лазарчук був "демілітаризований" 17 грудня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти