Ще одна багатоповерхівка Києва перейшла на дрова: в чому проблема

11 лютого 2022, 15:22
Електроенергію мешканці отримують за комерційним тарифом, а воду - зі свердловини, так як офіційно будинок не введений в експлуатацію.
Ще одна багатоповерхівка Києва перейшла на дрова: в чому проблема
Будинок не введений в експлуатацію офіційно / Facebook

У Києві з'явилася ще одна багатоповерхівка, яку мешканці опалюють дровами.

Відомо, що офіційно будинок не введений в експлуатацію, тому електроенергію його мешканці отримують за комерційним тарифом, а воду - зі свердловини. Хоча стоки вони скидають в міську зливову каналізацію.

Як повідомив киянин Володимир Гуцул у Facebook, йдеться про 30-поверхівку ЖК "Совські ставки". Зазначається, що "спадщина сумнозвісного забудовника Анатолія Войцеховського".

"Специфічною особливістю будинку є те, що він розташований поруч з байковим кладовищем. З відповідними видами з вікон. А ще поруч-крематорій, який теж додає панорамний колорит. Так, схоже, такі пейзажі не лякали і не лякають тих, хто тут придбав квартири. Вони, як свідчить домовик чат, віддавали собі звіт, що і де купують", - сказано в повідомленні.

читайте такожВ Україні злетить вартість оренди квартир: названі нові розцінкиНагадаємо, раніше подібна ситуція сталася в ще одній проблемній новобудові. Її також почали опалювати. Твердопаливну котельню встановили в 16-поверховому житловому будинку ЖК Кузьминський-2.

Також Главред повідомляв, що січень в 2022 році традиційно став одним з найбільш спокійних місяців на ринку нерухомості. Хоча у столичне житло українці на початку 2022-го вклали на 25% більше грошей, ніж у 2021-му.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти