"ЧВК-шники всі полягли": ра**исти скаржаться на втрати і бояться воювати проти ЗСУ

31 травня 2022, 12:27
Велика частина загону найманців ПВК була знищена ЗСУ, розповів один з окупантів РФ.
ПВК Вагнер
В Україні знищили найманцем ПВК РФ / Inforos

Бійці Збройних сил України ліквідували групу найманців однієї з приватних військових компаній РФ. Після цього російські окупанти бояться воювати проти українських захисників.

Після того, як ЗСУ ліквідували елітну частину ра**истів, "рядові" окупанти не хочуть йти в бій. Про це йдеться в перехопленні розмови окупанта, яку публікує Служба безпеки України.

При цьому один з окупантів розповідає про те, що більша частина загону найманців ПВК була знищена ЗСУ.

"Туди, де рубіж треба взяти, туди ЧВК-шників он скільки загнали ... а толку *** (нічого - нецензурно) немає від цих ЧВК-шників! Там вони, всі полягли, ці ЧВК-шники. Це, *** (нецензурно), спецназ, *** (нецензурно)! Підготовлений, *** (нецензурно) в рот! Вони всі полягли. Ну не все, там залишки якісь безпонтові залишилися. Я, *** (нецензурно) його знає, я більше взагалі виходів не бачу з цієї ситуації", - розповідає окупант дружині.

Раніше повідомлялося про те, що в Луганській області бійці Збройних сил України знищили найманців приватної військової компанії РФ Ліга (колишня Вагнера).

читайте такожЄС ввів санкції проти Російської ПВК "Вагнер" і трьох енергокомпаній

Як розповіли в 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила, підрозділ ворога було ліквідовано в районі Попасної.

Уточнюється, що група найманців понад 20 осіб була ліквідована артилеристами ЗСУ і "добита" піхотинцями в стрілецькому бою.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти