"Був добровольцем": на війні загинув український актор Андрій Доманський

9 квітня 2024, 17:42
Актор на початку війни покинув театр та пішов добровольцем захищати Україну. Мав позивний "Артист".
'Був добровольцем': на війні загинув український актор Андрій Доманський
На фронті загинув актор Андрій Доманський / колаж: Главред, фото: Facebook

На фронті загинув відомий український актор, діяч Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І.Кочерги Андрій Доманський.

Відомо, що на початку повномасштабного вторгнення країни-агресорки Росії артист покинув театр та пішов добровольцем захищати Україну. Мав позивний "Артист".

"На війні загинув провідний актор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги Андрій Доманський, який добровольцем пішов захищати Україну", - повідомили у пресслужбі Житомирської обласної ради у Facebook.

відео дня

У Житомирському академічному музично-драматичному театрі Андрій Доманський років працював та творив майже 25 років та зіграв понад 40 ролей.

"Ти завжди був щирим і добрим. Завжди йшов вперед до своєї мети. Ти вмів підтримати словом і ділом. Завжди усміхнений. Мудрий, відвертий, емоційний. Неймовірно талановитий, харизматичний. Ти любив театр, а театр любив тебе", - відреагували на смерть актора у театрі.

Прощання із актором відбудеться 10 квітня о 12:00 у фойє театру.

Нагадаємо, що популярний український актор вперше зізнався, що вже 2 роки служить у ЗСУ. Олексій Тритенко повідомив усім недоброзичливцям, що заслужив носити форму української армії. Він захищає нашу країну від окупанта у складі ЗСУ.

Український співак Віталій Козловський приголомшив фанатів фото зі своєї служби в ЗСУ. Він показав своїм фанатам у соцмережах рідкісні кадри зі своєї служби протягом півроку. Також показав, як жив у польових умовах разом з побратимами.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти