StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Козловський приголомшив фанатів фото зі своєї служби в ЗСУ

25 лютого 2024, 13:23
Відомий український поп-співак Віталій Козловський показав фанатам рідкісні кадри зі своєї служби в ЗСУ протягом півроку
Козловський приголомшив фанатів фото зі своєї служби в ЗСУ
Козловський приголомшив фанатів військовими фото / Колаж: Главред, фото: instagram.com / vkozlovsky_music, скріншот кліпу vkozlovsky_music

Відомий український поп-співак Віталій Козловський вкрай здивував фанатів кадрами, які були зроблені під час своєї служби в ЗСУ. Серію фото він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"За два роки повномасштабної відбулося багато змін у житті. Рандомні спогади. Дякуємо всім Героям, завдяки яким ми сьогодні можемо називатися українською нацією! Героям Слава",-розповів поп-співак.

Зокрема, Козловський показав як він ще на початку своєї служби (спершу в Нацгвардії, а потім ‒ в ЗСУ) влітку 2023 року жив у польових умовах і разом з побратимами вирушав на бойові завдання (а також готував їжу).

відео дня
Козловський, ВСУ

Козловський, ВСУ

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має більше 50 нагород і премій, включаючи "Пісня року" (2005-2010), "Золота шарманка" (2007-2010), "Шлягер року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський прокоментував конфлікт зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який в рахунок боргів артиста відбирає у нього більшу частину його військової зарплати.

Співак запропонував Ігорю Кондратюку мирову угоду - зустрітися особисто і обговорити пом'якшення умов виплат в період його строкової служби. На це Козловський отримав жорстка відмова від продюсера у лайливій формі.

Інші новини про Віталія Козловського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти