"Буде боляче": Подоляк прокоментував контрнаступ ЗСУ і порадив окупантам "забиратися"

9 вересня 2022, 11:07
Україна довела, що здатна деокупувати свої території та креативно й ефективно використовувати сучасну західну зброю, вважає радник глави ОП.
Михайло Подоляк
Михайло Подоляк прокоментував контрнаступ ЗСУ / ОПУ

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував контрнаступ Збройних сил України, заявивши, що "російським військам час забиратися".

За його словами, ефективний український контрнаступ говорить світові про три речі.

"1. Україна довела, що здатна деокупувати свої території. Заморожування конфлікту не буде. 2. Україна довела, що може креативно і ефективно використовувати сучасну західну зброю", - написав він у Twitter.

відео дня

За словами Подоляка,"російським військам час забиратися".

"Буде боляче", - додав він.

'Буде боляче': Подоляк прокоментував контрнаступ ЗСУ і порадив окупантам 'забиратися'

Ситуація в Харківській області

8 вересня Збройні Сили України підняли українські прапори у низці населених пунктів Харківської області, які раніше були окуповані росіянами. Зокрема, ЗСУ підняли прапор України в Балаклії, Волоховому Яру, Іванівці, Борщівці та Шевченківському.

Аналітики Американського Інституту вивчення війни в Україні повідомили, що Збройні Сили України домоглися значних успіхів у Харківській області та наступають на Куп'янськ. На думку експертів, ЗСУ можуть звільнити населений пункт упродовж наступних 72 годин.

ЗМІ тим часом пишуть, що в оперативному оточенні можуть опинитися понад 10 тисяч військових Росії, які дислокуються на території від Куп'янська до околиць Слов'янська.

Головне управління розвідки Міноборони України вже опублікувало перехоплення розмови двох окупантів, з якого випливає, що ЗСУ взяли в кільце військових російської армії, які знаходяться в Харківській області, і що допомоги, найімовірніше, не буде.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти