Буданов розповів про свої бойові виходи під час війни

21 жовтня 2023, 09:12
597
Безпосередня участь у бойових виходах іноді потрібна, оскільки присутність керівника підбадьорює та мотивує бійців, сказав глава ГУР.
Буданов, ЗСУ
Буданов заявив, що іноді йому обов'язково брати участь у бойових виходах / Колаж: Главред, фото: 36-а ОМБП імені контр-адмірала Михайла Бєлінського, скріншот з відео

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов іноді бере участь у бойових виходах спецпідрозділів. За його словами, це необхідно, оскільки присутність керівника підбадьорює та мотивує бійців.

"Іноді вона (присутність, – ред.) обов'язкова. Тому що всі ми люди. І всім іноді буває страшно. Іноді знаходжу варіанти, як це зробити (підбадьорити бійців – ред.)", - заявив Буданов у фільмі Дмитра Комарова "Рік. Харківщина ".

Відповідаючи на запитання про те, чи виправданий ризик втратити главу розвідки під час війни, він підкреслив, що це питання суто риторичне.

відео дня

"Якщо це дало позитивний результат, значить, це було зроблено правильно. Якщо результату позитивного немає, то були помилки. Переможців не судять. Це давня мудрість, але вона вірна", - додав глава ГУР Міноборони України.

Як повідомляв Главред, раніше командир групи ПЗРК спецпідрозділу "Артан" Олександр "Лютий" розповів про одне з бойових завдань, у якому брав участь Буданов. Зокрема голова ГУР зміг за допомогою рації взяти в полон 19 окупантів.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що контрнаступ ЗСУ у Харківській області увійде в історію. Тоді українські воїни звільнили понад 10 тисяч кв. км території та півтисячі населених пунктів. За його словами, це стало "ментальною поразкою" для росіян.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти