Бійці ЗСУ знищили колону окупантів Росії в районі Ізюму Харківської області

4 травня 2022, 17:00
Російська техніка перевозила паливо і снаряди.
Бійці ЗСУ знищили колону окупантів Росії в районі Ізюму Харківської області
Армія України накрила російську колону у Харківській області / Скріншот відео Bihus.info

Бійці Збройних сил України завдали точного удару по колоні техніки військ Росії, яка перевозила паливо і снаряди загарбникам у Харківській області в районі міста Ізюм. Саме місто окупанти використовують в якості одного з головних опорних пунктів для наступу на Донбас.

На опублікованому Bihus.info відео в соціальній мережі Facebook показано, як українська артилерія завдає точного і нищівного удару по колоні російської техніки, що перевозила паливо і снаряди у Харківській області, районі міста Ізюм.

Місто окупаційні війська використовують як один з плацдармів наступу на Донецьку та Луганську області.

відео дня

Армія України знищує військову техніку РФ

У Генеральному штабі ЗСУ раніше розповіли, що на одному з напрямків боїв з військами Росії було завдано удару по 38-й окремій мотострілецькій бригаді російської армії. В результаті злагоджених і ефективних дій українських військових підрозділів ворогові було завдано серйозної шкоди. Близько 60% складу бригади противника отримали поранення або загинули.

Військовий волонтер Роман Донік показав, як у селі Сулигівка під Ізюмом Харківської області ЗСУ знищили техніку військ РФ. Вороги сконцентрували бойові машини, щоб піти в наступ. Однак військові України завдали по ній нищівного повітряного вогневого удару.

У 30-й ОМБр розповіли, як група бійців, озброєних протитанковими ракетними комплексами Стугна, розбила близько трьох десятків одиниць ворожої техніки. За словами одного з військових, воїни навіть під Градами продовжують хоробро битися з противником.

Главред рекомендує:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти