Авіація ЗСУ випатрала позиції окупантів на півдні: 84 "двохсотих" і палаюча техніка

19 жовтня 2022, 09:24оновлено 19 жовтня 2022, 10:01
694
Збройні сили України завдали 15 успішних ударів по позиціях загарбників на південному напрямку.
Авіація ЗСУ
Авіація ЗСУ випатрала позиції окупантів на півдні/ скріншот відео Espreso.TV

Авіація Збройних сил України завдала 15 ударів по російським окупантам на південному напрямку.

Як повідомили на Facebook-сторінці оперативного командування "Південь", удари були нанесені по опорних пунктах і місцях зосередження сил і засобів противника.

Росіяни втратили 84 людини, дві самохідні гаубиці типів "Акація" і "Мста-С", танк, три одиниці автомобільної та броньованої техніки, а також три склади з боєприпасами в Бериславському та Баштанському районах.

Відзначається, що окупанти ведуть оборону і намагаються утримати зайняті рубежі. Триває вогневе ураження позицій ЗСУ вздовж лінії фронту із застосуванням авіації, ствольної артилерії, мінометів та реактивних систем залпового вогню.

Як повідомляв Главред, військовослужбовці 93-ї бригади Збройних сил України знищили найдорожчий танк російської армії - Т-90М прорив. Бойова машина була ліквідована в районі Бахмута Донецької області.

Раніше Збройні Сили України захопили елітний трофей - кращий бойовий танк російської армії т-90М прорив. Бойова машина оснащена комплексом засобів зниження помітності (КССЗ), також відомим під назвою Накидка. Новітній російський танк Т-90м був знайдений в Харківській області в ідеальному стані.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти