"Армія РФ помре з голоду": Жданов передрік нові атаки на Кримський міст

18 липня 2023, 09:10
1492
Якщо буде зруйнована залізнична частина Кримського мосту, тимчасово окупований півострів "стає повністю запечатаним".
Кримський міст, Олег Жданов
Олег Жданов вважає, що атаки на Кримський міст триватимуть / Колаж: Главред, фото: УНІАН, Telegram

Кримський міст знову буде атакований. І наступною метою, ймовірно, стане залізнична частина мосту. Якщо це станеться, то буде завдано серйозного удару по постачанню російських окупаційних військ. Такий прогноз в інтерв'ю Главреду озвучив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов.

"Тоді 49-а армія РФ помре з голоду: вона сяде на голодний пайок в боєприпасах, паливі, продовольстві та особовому складі. Це пов'язано з тим, що найближча залізнична гілка проходить через Волноваху на Мелітополь, а ми легко дістаємо залізницю у Волновасі. Як росіяни не старалися, вони не змогли нас відсунути від Вугледара, щоб ми не діставали до Волновахи", - пояснив Жданов.

Якщо буде зруйнована залізнична частина Кримського мосту, тимчасово окупований півострів "стає повністю запечатаним". Допомогти російським військам допоможе лише переправа, якщо вдасться її відновити.

відео дня

"Найімовірніше, росіяни очікували подібної атаки на міст, тому що буквально напередодні повідомлялося, що найбільший десантний корабель, який залишився у Росії в строю, прибув в Тамань і надаватиме допомогу поромній переправі", - сказав військовий експерт.

Жданов додав, що поромну переправу Росія вже намагалася запустити в минулому році – це призвело до того, що утворилася величезна черга з фур і автобусів. Поки Кримський міст був на ремонті, автобуси і фури йшли на пором.

"Те ж саме буде і зараз. І поромом вони будуть дуже довго штовхатися. Крім того, танки поромом не повезеш, боєприпаси – лише в дуже обмеженій кількості. Це відчутна проблема для противника, оскільки це дуже великі витрати і час", - резюмував він.

Атака на Кримський міст

Вночі 17 липня на Кримському мосту знову прогриміли вибухи. "Глава" окупованого РФ Криму Сергій Аксьонов повідомив, що на Кримському мосту зупинено рух – сталася НП в районі 145-ї опори з боку Краснодарського краю.

В Мережі опублікували перші кадри після вибухів на Кримському мосту.

Путін наказав терміново зібрати нараду через атаку на Кримський міст. Російський диктатор доручив віцепрем'єру Марату Хуснулліну на місці організувати роботу з проведення ремонтно-відновлювальних робіт на Кримському мосту.

Російський диктатор Путін цинічно заявив, що його країна начебто не використовує Кримський міст для перевезення військових і техніки для війни в Україні. Водночас, диктатор заявив, що Міністерство оборони Росії вже готує відповідь, і пригрозив українцям.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти