Армія РФ перекидає на південь підмогу із Криму: у ЗСУ розкрили причину

12 вересня 2023, 11:34
Гуменюк повідомила, що через річку Дніпро ЗСУ завдають окупантам потужних втрат.
Армія РФ перекидає на південь підмогу із Криму: у ЗСУ розкрили причину
Росіяни перекидають додаткові сили із Криму / колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, Twitter

Керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що російські окупанти "вже справляються на півдні зусиллями того угрупування, яке там є".

Як зазначила Гуменюк в ефірі телемарафону "Єдині новини", що армії РФ перетягує зусилля на південь та зосереджує їх там, де їм "припікає" суходолом, але і через річку Дніпро ЗСУ завдають окупантам потужних втрат.

"Вони намагаються зараз вже активізовувати свої ресурси з Кримського напрямку і потроху підтягують туди поповнення", - додала спікер.

відео дня

Гуменюк повідомила, що за минулу добу в результаті бойових завдань українськими військовими "було знищено 52 окупанти, 3 танки, РСЗВ, 3 крупнокаліберні гармати, човен традиційно вже, САУ".

"Ми продовжуємо нищити автомобільну техніку ворога - мінус 11 одиниць", - додала вона.

Нагадаємо, що Україна взяла під контроль "вишки Бойка" в Чорному морі. Унікальну операцію зі встановлення контролю над вишками провели силами підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

У США зробили заяву щодо результатів війни РФ проти України. Голова Держдепартаменту США зауважив, що не бачить жодних ознак того, що Путін хоче брати участь у "значущій дипломатії".

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти