Окупанти завдали ракетного удару по Сумах: влучили у приватний сектор, є руйнування

8 вересня 2023, 08:12оновлено 8 вересня 2023, 10:02
У Сумах в результаті ракетного удару російських окупантів 8 вересня був зруйнований будинок в приватному секторі, пишуть місцеві чиновники.
Суми, пожежники, вибух
На місці удару ретельно відпрацьовують всі екстрені служби / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Російські окупаційні війська завдали по Сумах ракетного удару під ранок у п'ятницю, 8 вересня, і зафіксовано руйнування будинку в приватному сектора. Про це повідомляють представники Сумської обласної військової адміністрації.

"У Сумах російські терористи завдали ракетного удару по приватному сектору. Зруйновано приватний будинок", - кажуть чиновники.

Також в СОВА відзначили, що на місці ретельно відпрацьовують всі екстрені служби.

відео дня

"Людям надається вся необхідна допомога", - додали чиновники.

Як пізніше написав мер Сум Олександр Лисенко, було влучення ракети в приватні будинки в районі Козацького проспекту.

"Деякі будинки пошкоджені, один - зруйнований", - написав чиновник.

Пізніше стало відомо, що пошкоджено десятки будинків і є постраждалі. Про це начальник Сумської ОВА Володимир Артюх заявив в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Сьогодні ворог скоїв черговий злочин проти мирного населення. Удар крилатою ракетою завдано по цивільному мікрорайону. Було зруйновано будинки. Попередньо, 25 житлових будинків було пошкоджено і один – зруйновано. О 05:30 люди ще спали. Наші аварійні служби їх дістали із завалів, де відбувалася пожежа. Вони живі, їм надається медична допомога", – розповів голова ОВА.

Нагадаємо, раніше попередній удар окупантами по Сумах було завдано ввечері 29 липня. Тоді агресори завдали ракетного удару по навчальному закладу в Сумах. Є жертви і постраждалі.

"Увечері 29 липня зафіксовано попадання ворожої ракети по навчальному закладу. На місці події працюють правоохоронці, які фіксують наслідки", - повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Крім того, 29 липня під час тривоги прогриміло відразу мінімум два потужні вибухи в Запоріжжі. Вибухова хвиля вибила вікна в багатоповерхівці. Також пошкоджено будівлю навчального закладу та супермаркет. В результаті загинули чоловік і жінка. Ще одна жінка поранена.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти