"Хочемо розвивати цю державу": двійнята з Волині отримали максимальні бали на ЗНО-2021

8 липня 2021, 13:49
Випускники хочуть залишитися в Україні і планують навчатися в одному зі столичних вишів.
ЗНО
Двійнята Олена та Андрій Костюки / Суспільне

У Луцьку двійнята Олена та Андрій Костюки отримали максимальні 200 балів з трьох предметів Зовнішнього незалежного оцінювання 2021. За словами випускників, деякі предмети знали добре, а з інших посилено готувалися перед самим тестуванням, пише Суспільне.

Двійнята закінчили Волинський науковий ліцей-інтернат. Вони розповідають, що в класі сиділи за однією партою, проте списувати один одному не давали.

Як двійнята склали ЗНО-2021:

  • Олена Костюк склала тест з математики та біології на 200 балів. З англійської мови, української мови та літератури – 197.
  • Її брат, Андрій Костюк, отримав максимальні 200 балів на тесті з географії. Хлопець високі бали має і з інших дисциплін – написав англійську і математику на 197 і 198 балів відповідно.

Випускниця розповідає, що математика їй завжди давалася легко, англійською займається давно, а от до української мови та літератури поглиблено готувалася протягом останнього року, перед ЗНО.

Вчителька математики Анастасія Букаревич каже, що очікувала таких результатів від своїх учнів: "Після ЗНО вони ввечері зателефонували, Андрій відразу знайшов помилку свою. А в Оленки ми сподівалися що буде 200 балів", – сказала вона.

ЗНО
Олена та Андрій у школі / " Суспільне"

Де хочуть вчитися двійнята? Випускники хочуть залишитися в Україні і планують вступати в один з київських вишів. Хлопець хоче вступати на юридичний факультет, його сестра мріє стати психологом.

"Хочемо розвивати цю державу. Змінювати свідомість людей і показувати своїм прикладом, що в Україні можна розвиватися і потрібно разом будувати нашу державу", – зазначив Андрій.

Відзначається, що поза навчанням Олена захоплюється малюванням, Андрій – спортом.

Нагадаємо, що в Україні закінчилася основна сесія ЗНО. Цього року максимальний бал у 200 балів принаймні з одного предмета отримало 550 учасників тестування. З трьох предметів максимальну кількість балів отримав тільки один школяр.

Також зазначається, що кількість тих, хто зареєструвався на ЗНО у 2021 році, була чи не найбільшою за всі роки проведення тестування в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти