54 "двохсотих" та знищені склади боєприпасів: авіація ЗСУ викурює окупантів з півдня України

24 липня 2022, 08:00
833
Остаточні втрати ворога ще уточнюються.
ВСУ, авіація
Авіація ЗСУ викурює окупантів з півдня України / УНІАН

Захисники України продовжують знищувати ворожу армію на південному напрямку. Протягом 23 липня було ліквідовано ще 54 російських окупанти.

Як повідомили у зведенні оперативного командування "Південь", наша авіація завдала шість ударів по ворожих скупченнях живої сили і техніки.

Війська РФ також втратили ще три танки Т-62, три реактивні системи залпового вогню "Град", одну гаубицю "Мста-Б", а також броньовану і автомобільну техніку.

У Херсонській області знищено черговий склад з боєприпасами окупантів і пункт боєпостачання. Остаточні втрати ворога ще уточнюються.

читайте такожЗСУ вже могли розпочати контрнаступ на Херсонщині, інформація надходитиме із затримкою - ISWНагадаємо, раніше міністр оборони України Олексій Резніков говорив, що в Луганській області під час битв за Лисичанськ і Сєвєродонецьк українські військові знищили близько 11 тисяч російських окупантів.

Також повідомлялося, що українські воїни пішли на штурм позицій російських окупантів у селі Іванівка на Херсонщині та вибили їх з населеного пункту.

Військовослужбовці з 518-го окремого батальйону спеціального призначення штурмували окупантів 30 Червня. Вже наступного дня до них на підмогу прийшли бійці 60-ї окремої піхотної бригади.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти