У ЄС висловили сподівання, що Росія приборкає бойовиків на Донбасі

18 лютого 2020, 17:08
Ми очікуємо, що Росія негайно використає свій вплив на підтримувані нею збройні формування, зазначили в ЄС.
Донбасс,боец
В Євросоюзі відреагували на обстріл на Донбасі / УНІАН

Звістка про загострення на Донбасі долетіла до Європейського Союзу і викликала чергову порцію стурбованості.

"Застосування зброї, забороненої мінського угодами, що призвело до жертв, викликає надзвичайну стурбованість. Ці наступальні спроби збройних формувань, які підтримує Росієя, повністю суперечать домовленому припиненню вогню, яке досі повністю не дотримується", - сказав прес-секретар ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки, передає Європейська правда.

За словами представника ЄС, повна реалізація Мінських угод і заходів, узгоджених на "нормандському саміті" в Парижі, мають вирішальне значення в цьому контексті.

відео дня

"Ми очікуємо, що Росія повною мірою і негайно використає свій вплив на підтримувані нею збройні формування", - зазначив представник ЄС.

Зазначимо, тим часом в соцмережах активно обговорюють бої на Донбасі.

"Дови*обувалася алкашня? це як треба було дістати самооборону днр що б вони прийшли і пи*дюлів по людям дали", - висловився користувач Мережі.

У ЄС висловили сподівання, що Росія приборкає бойовиків на Донбасі

"Ці ваші хлопці просто нічого більше не вміють, окрім як воювати і вбивати, їм набридло сидіти тихо, бандформування", - додав інший користувач.

У ЄС висловили сподівання, що Росія приборкає бойовиків на Донбасі

"Забийте на Москву, ніхто з ними вже не рахується. Треба просунутися, закріпитися й почати переговори про капітуляцію без Москви з американськими посередниками. Мета приєднатися до Росії політично недосяжна і безглузда по суті - суб'єкти думають куди бігти. А Україна заспокоїться", - висловився Володимир Сорокін.

У ЄС висловили сподівання, що Росія приборкає бойовиків на Донбасі

читайте також"А якщо війна?": Зеленський неадекватно відреагував на військову ескалацію - аналітикНагадаємо, раніше повідомлялося, в результаті потужного ворожого обстрілу і атаки в районі Золотого в Луганської області загинув боєць 72-ої окремої механізованої бригади Максим Хитайлов.

Загиблий 1997 року народження, народився у місті Лохвиця Полтавської області. У ВСУ служив гранатометчиком.

Як пишуть в соцмережах, тіло загиблого бійця ЗСУ знаходиться у бойовиків. Про стан інших чотирьох поранених з цієї ж бригади інформації поки немає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти